Παραδόθηκε στις Αρχές ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο παρουσιαστής και μουσικός παραγωγός παραδόθηκε στην αστυνομία, με δεδομένο ότι είχε κινηθεί η διαδικασία για τη σύλληψή του, έπειτα και από την προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της δεύτερης γυναίκας που τον καταγγέλλει για δημοσίευση στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρισκόταν σήμερα στο σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη, ενώ απ’ έξω είχαν ήδη συγκεντρωθεί δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο παρουσιαστής δεν ήθελε να καταγραφούν οι εικόνες της σύλληψής του από τις κάμερες κι έτσι επικοινώνησε μέσω τρίτου προσώπου με τις Αρχές, υποσχόμενος ότι θα εμφανιστεί μόνος του στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα περαιτέρω. Μετά την κατάθεση και τη σύλληψή του και εφόσον ολοκληρωθούν άμεσα οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ενδεχομένως να οδηγηθεί στις εισαγγελικές Αρχές σήμερα το απόγευμα.

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βγήκε από το σπίτι του, μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε. Μέσα στο όχημα ήταν μόνος του, ενώ δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Τελικά οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο παρουσιαστής έφυγε από την οικία του για να παρουσιαστεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Δείτε το βίντεο από το thes.gr

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πώς ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή του

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, από τη στιγμή που η γυναίκα που έκανε την καταγγελία στον Απόστολο Λύτρα -έπειτα και από παρότρυνση του γνωστού δικηγόρου- απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα βίντεο και τις φωτογραφίες της, τις οποίες δημοσίευσε ο πρώην συνεργάτης του “Ράδιο Αρβύλα”.

Εκεί, οι αστυνομικοί έβαλαν την καταγγέλλουσα να δει βίντεο, όπου και αναγνώρισε τον εαυτό της, γεγονός που σήμανε αυτόματα την ενεργοποίηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του παρουσιαστή και μουσικού παραγωγού.

Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, η σύλληψη του παρουσιαστή δρομολογήθηκε με δεδομένο πλέον ότι το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται είναι διαρκές, καθώς το βίντεο της γυναίκας είναι ακόμα αναρτημένο στο διαδίκτυο, ενώ πλέον δεν μιλάμε για μία μεμονωμένη περίπτωση. Δεν χρειάστηκε να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και ο παρουσιαστής επρόκειτο να αναζητηθεί και να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ο Απόστολος Λύτρας για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Νωρίτερα σήμερα, ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί τη δεύτερη από τις δύο κοπέλες που προχώρησαν σε σχετική καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, μιλώντας στην ΕΡΤ έκανε λόγο για ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που ανεβάζουν σε εννέα συνολικά τον αριθμό των βίντεο και έκανε λόγο για εξελίξεις εντός της ημέρας.

Επίσης, αναφέρθηκε στην ύπαρξη άλλων επτά παράνομων βίντεο με ισάριθμες κοπέλες, τα οποία υπάρχουν στο διαδίκτυο και σχετίζονται με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Όπως τόνισε ο κ. Λύτρας “υπάρχει αυτό που ήδη έχει γίνει γνωστό, ότι επικοινώνησε μία κοπέλα μαζί μου, που είναι μάλιστα οικογενειακή φίλη του Παναγιωτόπουλου. Πριν από κάποια χρόνια είχαν μια σχέση. Πληροφορήθηκε προχθές ότι ο συγκεκριμένος είχε ανεβάσει βίντεο από τη συνεύρεσή τους και φωτογραφίες της κοπέλας στο Διαδίκτυο. Πληροφορήθηκε, όπως φαντάζομαι οποιαδήποτε έχει συνάψει στο παρελθόν σχέση μαζί του, αντιλαμβάνεστε ότι είναι σε μια κατάσταση που περνάει από το μυαλό της. Έτσι και με τη συγκεκριμένη, το ψάξαμε, βρήκε αυτά τα βίντεο. Χθες αργά το βράδυ πήγαμε και υποβάλαμε τη μήνυση για το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων” σημείωσε ενώ πρόσθεσε ότι “δεν ξέρουμε τι θα προκύψει αργότερα, περιμένουμε να δούμε τα αντανακλαστικά της Δικαιοσύνης και των Αρχών, νομίζω ότι εντός της ημέρας θα υπάρχουν εξελίξεις”.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.