Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η μπλούζα με τα λόγια διαβόητου παιδεραστή – Το άγνωστο περιστατικό σε κλαμπ

Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος που έχει ξεσπάσει έπειτα από τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Κάθε μέρα έρχονται στο φως νέα στοιχεία που δείχνουν πως το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα είχε μία δεύτερη κρυφή ζωή.

Τις τελευταίες μέρες πολλά έχουν γραφτεί για τη «δράση» του στο διαδίκτυο, όπου ανέβαζε βίντεο με συντρόφους του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, ενώ υπάρχουν και καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Ωστόσο λίγοι γνωρίζουν ένα «περίεργο» περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, το οποίο έλαβε χώρα στη Βέροια πριν από λίγα χρόνια.

Για το θέμα η εβδομαδιαία εφημερίδα ΒΕΡΟΙΑ (22-3-2017) είχε γράψει τα εξής:

Πριν από λίγες μέρες έγινε στη Βέροια ένα ασυνήθιστο περιστατικό. Συγκεκριμένα, παρουσιαστής σε δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή ήταν σε νυχτερινό, κεντρικό, κλαμπ της Βέροιας, μαζί με συμπαρουσιαστή του στην ίδια εκπομπή, και παρουσίαζαν μουσικό πρόγραμμα.

Ένας από τους θαμώνες της βραδιάς αυτής, επώνυμος γιατρός της Βέροιας, παρατήρησε ότι στο μπλουζάκι του παρουσιαστή υπήρχε ένα μήνυμα το οποίο θεωρείται ανατριχιαστικό. «I like children, they are tasty» έλεγε το μήνυμα και αυτά είναι λόγια του διαβόητου κανίβαλου Albert Fish, και σε μετάφραση σημαίνει «Μου αρέσουν τα παιδιά, είναι νόστιμα».

Ο γιατρός, λοιπόν, που γνώριζε πολύ καλά και το μήνυμα αυτό και τον άνθρωπο που το είπε, ζήτησε δημόσια από τον παρουσιαστή να βγάλει την μπλούζα αυτή και να φορέσει κάτι άλλο, γιατί το μήνυμα είναι τρομακτικό και απεχθές για την κοινωνία. Δυστυχώς, όμως, ο παρουσιαστής δεν ανταποκρίθηκε στην έκκληση του πολίτη και για τον λόγο αυτό κλήθηκε η αστυνομία, χωρίς τελικά να γίνει τίποτα.

Υ.Γ.: Ο Albert Fich (19η Μάη 1870 – 16η Ιανουαρίου 1936) ήταν ένας Αμερικανός μανιακός δολοφόνος. Ήταν επίσης γνωστός ως ο γκρι άνθρωπος, ο Λυκάνθρωπος του Wysteria, μανιακός, βιαστής παιδιών και κανίβαλος. Μάλιστα καυχήθηκε ότι έχει αποπλανήσει, είχε σκοτώσει και έφαγε περίπου 100 παιδιά σε ένα χρόνο.

ΠΗΓΗ: laosnews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.