ράδιο αΡΒΥΛΑ χωρίς Στάθη, μικρόφωνα χωρίς Τράγκα, ΠΑΣΟΚ με Ανδρουλάκη

Σαν αστραπή η μοίρα συμπύκνωσε τον χρόνο. Στρίμωξε στίς ώρες της ένα revenge porn, ένα θάνατο και ένα θρίαμβο. Τάιριαξε το ένα δίπλα στο άλλο , μια κενή τηλεοπτική καρέκλα, ένα κλειστό μικρόφωνο και την ανάληψη μιας ηγεσίας.

Όπως το λεέι ο λαός μας, ” όσα φέρνει η στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος “. Τόσο απλά, τόσο γρήγορα. Σχεδόν τρομακτική η σκέψη του πόσο κοντά και πόσο απροσδόκητα μπορούν να συμβουν τα γεγογονότα.

Πόσο κοντά ο θάνατος, με τον εξευτελισμό και με τον θρίαμβο. Ο Κανάκης,ο Τράγκας,ο Ανδρουλάκης, ο μοιραίος Στάθης Παναγιωτόπουλος σε ένα χορό που ξαφνικά τους κάλεσαν να μοιραστούν.

Φαινομενικά ασύνδετα μεταξύ τους, συνδύαζονται μόνο με την χρονική τους σύμπτωση θα σκεφτεί ο βιαστικός καταναλωτής της γυαλιστερής είδησης. Έτσι συνέβη και συμβαίνει απ΄ολους αυτούς που ξέσπασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Λάτρεις του επιφανειακού, κολυμβητές του ρηχού, ρούφηξαν το λούστρο των ειδήσεων και ξέρασαν κακία, εκδίκηση, ποταπότητα, μαγκιά, ενθουσιασμό,άγρια χαρά, ρεβανσισμό. Εμφανίστηκαν και οι Αδώνιδες της πολιτικής να κουνούν το δάχτυλο σε όσουςτόλμησαν να τους κοιτάξουν στα μάτια και να μιλήσουν γι΄αυτούς.

Οι “ανορθόγραφοι” της ηθικής παρουσιάστηκαν σαν δάσκαλοι της “γραμματικής”. Αναζητούμε λοιπόν την κρυμμένη ουσία των πραγμάτων, την γυμνή αλήθεια των γεγονότων, την λεπτή κλωστή που ενώνει τα φαινομενικά ασύνδετα.

Στο Rapid Test Show συζητάμε γι΄αυτά που δεν θέλουν να ακούγονται και να λέγονται.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.