Υπεράνω πάσης υποψίας

Γράφει η Αναλίνα Λάμπρου

Πως γκρεμίζεται ένα κάστρο; όταν έχει κτιστεί όχι με γερά θεμέλια, Έχουν περάσει δύο μέρες που μάθαμε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο(από το Ράδιο Άρβυλα), πως εδώ και 10 χρόνια διακινούσε στο διαδίκτυο ιδιωτικές στιγμές του σε σαιτ που εμπεριείχαν σεξουαλικό περιεχόμενο. Και πως το μάθαμε; από ένα κορίτσι που από το 2016 προσπαθεί να φέρει αυτόν τον άνθρωπο στην δικαιοσύνη. Να σημειώσω πως πολλοί αναρωτιούνται οι συνάδελφοι του δεν γνώριζαν; Ναι ίσως μπορεί γιατί ο Στάθης των κρύων ανεκδότων ήτανε άτομο υπεράνω πάσης υποψίας.

Κυκλοφορούν ανάμεσα μας και ποτέ δεν έχουν δείξει κακοποιητικό χαρακτήρα η κάτι αλλοπρόσαλλο στους κοντινούς τους. Και όμως ερχετε η αποκαθήλωση όπως του Χριστού αλλά όχι για να περάσει ένα μήνυμα κάντε κουράγιο. Άπλα και μόνο για να προκαλέσει αηδία και συναισθήματα αποτροπιασμού σε οποίον δεν μπορεί να πιστέψει πως ναι κάποιοι άντρες έχουνε την εκδίκηση στο αίμα τους και την παράνοια. Εν κατακλείδι κανένας άνθρωπος είτε άντρας είτε γυναικά δεν έχει καμία δικαιοδοσία να σε τραβήξει και να σε φωτογραφήσει χωρίς την αδεία σου. Μην συζητάμε και το γεγονός πως το κορίτσι έφτασε στα πρόθυρα να τερματίσει την ζωή της. Για αυτό να μιλάτε να απαιτείται πως χωρίς συναίνεση δεν θα δεχτώ ούτε να με τραβάς φωτογραφίες ούτε βίντεο και ειδικά κρυφά χωρίς να σου έχω δώσει την άδεια.

Και μια παράκληση. Μην αφήσετε κανέναν και καμία να σας κάνει την ζωή δύσκολη βγάζοντας πάνω σου ότι ποιο αλλοπρόσαλλο υπάρχει πίσω από τον τάχα σωστό χαρακτήρα του.

Όπως λέμε στον κλάδο της δημοσιογραφίας “ Read between the lines’’

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.