Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. – Βρέθηκαν χιλιάδες σφαίρες στη λεωφόρο Κηφισού

Χιλιάδες σφαίρες βρέθηκαν στη λεωφόρο Κηφισού με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν 3.500 σφαίρες στη λεωφόρο Κηφισού, στον Κολωνό, στο ύψος γνωστού καταστήματος με είδη σπιτιού. Άλλες ήταν πεταμένες στον δρόμο, και άλλες σε κούτες. Οι σφαίρες ήταν δύο ειδών, 9 χιλιοστών και 22 χιλιοστών.

Η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιεί έρευνες και θα εξετάσει τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να διαπιστώσει ποιος τις πέταξε στο συγκεκριμένο σημείο και για ποιον λόγο.

Δεν αποκλείουν πάντως να τις μετέφερε κάποιος νόμιμα, να έπεσαν από το όχημα και μην το κατάλαβε. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, όταν θα είχε πλέον αντιληφθεί τι έχει συμβεί, λογικά θα το είχε δηλώσει στις Αρχές, κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής.

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να πρόκειται για παράνομο φορτίο, το οποίο κάποιοι ξεφορτώθηκαν με αυτόν τον τρόπο, ενώ εξετάζεται και το σενάριο να υπήρξε αστυνομική καταδίωξη κάποιου ύποπτου οχήματος και οι επιβάτες να πέταξαν τις σφαίρες σε σημείο και στιγμή που δεν έγινε αντιληπτό από τους αστυνομικούς.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό συνέβη χθες, Τρίτη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.