O Γιώργος Τράγκας δίνει πλέον μεγάλη μάχη ζωής

Τις προηγούμενες ημέρες υπέστη έμφραγμα και πνευμονικό οίδημα, ενώ συνδέθηκε σε  μηχάνημα τεχνητού νεφρού

Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για την πορεία υγείας του Γιώργου Τράγκα ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμενος σε ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Ο γνωστός δημοσιογράφος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μπήκε χθες και στο μηχάνημα τεχνητού νεφρού καθώς επιδεινώθηκε και η νεφρική του λειτουργία. Ο κ. Τράγκας είχε μια καρδιακή επιπλοκή η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ.

Σύμφωνα με νέα ανάρτηση στο Twitter του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος του Γιώργου Τράγκα, «Ελεύθεροι Άνθρωποι», «η κατάσταση είναι κρίσιμη κάθε ώρα, κάθε μέρα. Από δω και στο εξής χρειάζεται χρόνος. Πρέπει να κυλήσουν οι μέρες για να δούμε αν μπορεί να βγει νικητής. Ακόμη κι έτσι, αυτές τις ώρες δείχνει πόσο μεγάλος μαχητής είναι».

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, ο Γιώργος Τράγκας υπέστη έμφραγμα και ακολούθησε πνευμονικό οίδημα με το οξυγόνο του να πέφτει στο 84, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στο 88-89. Αυτό που ανησυχεί τους γιατρούς είναι τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.