Χαλκίδα: Αρνητές γονείς έκαψαν μάσκες, rapid test και… βιβλία του Τριβιζά

Άκρως ανησυχητικές σκηνές που παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές εκτυλίχθηκαν στη Χαλκίδα, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης γονέων-αρνητών που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Οι διαδηλωτές έφτασαν στο σημείο να… κάψουν βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά το οποίο, όπως είπαν, μοιράστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στα σχολεία και “κάνει προπαγάνδα στα μικρά παιδιά”.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το eviathema.gr, καταγράφεται ένας εκ των συμμετεχόντων στη διαδήλωση να κρατά στο χέρι του το παιδικό βιβλίο, που… κάνει προπαγάνδα. “Ότι ο κορονοϊός είναι κάτι που πρέπει να έχουμε έξω από το σπίτι μας και εμείς να καθόμαστε μέσα στο σπίτι. Δεν θα κάτσω μέσα, όχι φίλε μου Τριβιζά όχι κύριε Τσιόδρα, κατάλαβες;”, ακούγεται να λέει.

Στη συνέχεια βάζει φωτιά στο βιβλίο, το πετάει μέσα σε έναν κουβά, και καλεί τους υπόλοιπους παριστάμενους να κάψουν ό,τι άλλο θέλουν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι διαδηλωτές έκαψαν, μεταξύ άλλων, φωτοτυπίες του νόμου 4682, προστατευτικές μάσκες για τον κορονοϊό και rapid test.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.