Δ. Κούβελας: «Δεν είναι μέτρα υγειονομικού χαρακτήρα – Είναι μέτρα αστυνομικά που δεν έχουν καμία σχέση με ιατρική»

Καταπέλτης ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ μίλησε για όλα σε τηλεοπτική εκπομπή αναφερόμενος στην πολιτική της κυβέρνησης, στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, στην μετάλλαξη Όμικρον, στην λανθασμένη εμμονή με τον εμβολιασμό, στα αστυνομικά μέτρα, στα μονοκλωνικά, αλλά και στο παράδειγμα της Σουηδίας.

Συγκεκριμένα, ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό, μετά την απάνθρωπη απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60, βάζοντας πρόστιμο 100 ευρώ κάθε μήνα, αν αρνηθούν.

«Αυτά είναι αστυνομικά μέτρα», ξεκίνησε μιλώντας για την απόφαση της κυβέρνησης.

Αναφερόμενος στην μετάλλαξη «Όμικρον», η οποία χρησιμοποιείται ως ο νέος φόβος για να επιβληθούν τα νέα μέτρα δήλωσε:

«Πόσοι έχουν πεθάνει από την Όμικρον; Κανένας, από την δική μου έρευνα. Οπότε γιατί να φοβόμαστε την Όμικρον, η οποία είναι πολύ ηπιότερη και μάλλον είναι η λύση στην πανδημία και όχι ο εχθρός;;;

Παίρνουν σκληρά μέτρα, ενώ οι χώρες που παίρνουν ηπιότερα έως καθόλου μέτρα έχουν μηδενίζει τους θανάτους, όπως στην Σκανδιναβία. Η Σουηδία έχει μηδενίσει τους θανάτους.

Ακολουθούμε τα πλέον αντιδημοκρατικά μέσα. SMS και πρόστιμα δεν υπάρχουν ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ!».

Σε σχέση με τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ο κ. Κούβελας τους αποστόμωσε με μία φράση:

«Οι ανεμβολίαστοι άνω των 60 δεν έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό;;; Δεν είναι σε όλους αυτούς τους θετικούς κατά καιρούς;;; Είτε να έχουν νοσήσει είτε να είναι ασυμπτωματικοί;;;»

«Κάποιος που έχει νοσήσει πέντε φορές τι να το κάνει το εμβόλιο», αναρωτήθηκε στο τέλος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.