«Βόμβα» από Τ. Θεοδωρικάκο: «Επανεξετάζεται η απαγόρευση κόσμου στα γήπεδα»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος μίλησε για την κατάσταση στα γήπεδα με αφορμή τα γεγονότα της Τούμπας και πέταξε την βόμβα του αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να απαγορευτεί ξανά η είσοδος κόσμου στα γήπεδα πάντοτε βεβαίως με την δικαιολογία της πανδημίας.

Συγκεκριμένα ο υπουργός αναφέρθηκε στις εν εξελίξει ενέργειες για την αναμόρφωση της Ελληνικής Αστυνομίας τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι το χρονοδιάγραμμα εφαρμόζεται πιστά. Σημείωσε δε ότι μετά από την επάνδρωση του Κέντρου Επιχειρήσεων και τις αλλαγές στην Άμεση Δράση, ξεκίνησε σήμερα και το πρόγραμμα εκπαίδευσης 2.500 ανδρών και γυναικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ο Υπουργός ανακοίνωσε επίσης ότι και ο νέος κανονισμός για την επιχειρησιακή λειτουργία της ΕΛ.ΑΣ είναι έτοιμος ενώ προχωρά και η διαδικασία για την προμήθεια καμερών.

Και τέλος μιλώνταςι για την πανδημία του κορωνοϊού. Αναφέρθηκε στην ανάγκη τήρησης των μέτρων προστασίας και έφερε ως αρνητικό παράδειγμα αυτό που συμβαίνει στα ελληνικά γήπεδα. «Οι περισσότεροι δεν φορούν μάσκα» σημείωσε ο Υπουργός προειδοποιώντας ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα πρέπει να επανεξεταστεί το μέτρο της απαγόρευσης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.