Ντελιβεράς πήγε παραγγελία σε παλαιοπωλείο και κάθισε στο πιάνο – Προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Ντελιβεράς «διαμάντι» έπαιξε Yann Tiersen και τους άφησε όλους άφωνους

Μια έκπληξη που συγκίνησε τους ιδιοκτήτες του παλαιοπωλείου «Παλαιοσυνήθειες» στο Μοσχάτο, κάνει τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου…

Ένας διανομέας παρέδωσε την παραγγελία που είχαν κάνει οι ιδιοκτήτες του παλαιοπωλείου, όμως όταν είδε ένα πιάνο που είχε να χρησιμοποιηθεί καιρό, ζήτησε να παίξει ένα κομμάτι.

Ο ντελιβεράς έκατσε στο πιάνο και του έδωσε ζωή, παίζοντας το συγκλονιστικό «Comptine d’ un autre été – l’ après-midi»,του θρύλου μουσικοσυνθέτη Yann Tiersen. Άφωνοι οι ιδιοκτήτες και ιδιαίτερα συγκινημένοι, τον κατέγραψαν σε βίντεο και το μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

«Όταν ένας ντελιβέρας μπαίνει μέσα σε ένα παλαιοπωλείο και συναντά ένα παλιό πιάνο. Το βλέπει και σκέφτεται να του δώσει για λίγο ζωή… Απίστευτο σκηνικό πως ένας νέος άνθρωπος δίνει ζωή σε ένα γερασμένο πιάνο… Τροφή για σκέψη… Τι διαμάντια δουλεύουν στο ντελίβερι… τι ευκαιρίες δεν έχουν πάρει από την κοινωνία.. Υ.Γ.: στο βίντεο φαίνεται άλλος ένας λόγος να φερόμαστε σε αυτούς τους ανθρώπους όμορφα και με τρόπους. Εξαιρετικός.. Απολαύστε» έγραψαν στο facebook και το βίντεο έγινε αμέσως viral…

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.