Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: “Απήγαγαν και βίασαν το παιδί μου” φώναζε η δράστις

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού ενός 68χρονου οφθαλμίατρου από τα πυρά μίας γυναίκας, μέρα μεσημέρι στο Χαλάνδρι. Η δράστις και το θύμα, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, είχαν αποκτήσει ένα κοριτσάκι, που σήμερα είναι 12 ετών. Την επιμέλεια του παιδιού είχε πάρει ο οφθαλμίατρος, ο οποίος μεγάλωνε το παιδί με την σύζυγό του.

Το μεσημέρι, ο 68χρονος επέστρεφε με το κοριτσάκι στο σπίτι του, στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρίας. Εκεί τον περίμενε η δράστις. Αρχικά διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια, η γυναίκα έβγαλε ένα όπλο και τον πυροβόλησε μπροστά στα μάτια του παιδιού τους.

πυροβολισμοί Χαλάνδρι

Κοντά στην περιοχή βρίσκονταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που κατάφεραν να φτάσουν άμεσα στο σημείο της επίθεσης, να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τη γυναίκα.

Σε βίντεο που δημοσίευσε το ethnos.gr, η ίδια ακούγεται να φωνάζει μέσα από το περιπολικό “απήγαγαν και βίασαν το παιδί μου”.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η γυναίκα προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο στο σπίτι του γιατρού, καθώς στο παρελθόν είχε ξαναβγάλει όπλο και είχε απειλήσει τόσο τον 68χρονο όσο και τη σύζυγό του. Πολλοί είναι οι γείτονες του γιατρού, που περίμεναν ότι αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε κάτι κακό.

Σύμφωνα με φίλη του 68χρονου, που μίλησε στον Alpha, ο γιατρός επέστρεφε με το παιδί από το σχολείο, αλλά η βιολογική μητέρα ήταν στην είσοδο της πολυκατοικίας και πυροβόλησε αρκετές φορές. “Ζει μαζί με το παιδί του, η σύζυγός του αγαπάει πολύ το παιδί και το φροντίζει σαν δικό της. Είμαι σχεδόν κάθε μέρα σπίτι τους”, ανέφερε η γυναίκα. Η ίδια είπε ότι “το παιδί δεν ήθελε να μιλάει στη μαμά της, την φοβόταν, την είχε αρπάξει στο παρελθόν… έχουν γίνει πολλά δικαστήρια και συμβάντα…”.

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”, όπου δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.