Φεύγει η Eldorado από την Ελλάδα;-Απολύει τους εργαζόμενους η ”ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ

Με την καθοδήγηση της Eldorado Gold Corporation, η Ελληνικός Χρυσός ενημέρωσε τους εργαζόμενους της να συμμορφωθούν με τη νέα συλλογική σύμβαση η οποία αφορά την μείωση του αριθμού των εργαζομένων καθώς και μείωση μισθού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν οι εργαζόμενοι δεν συμφωνήσουν με αυτά, ενημέρωσαν ότι θα κλείσουν την εταιρεία και θα φύγουν από την Ελλάδα! Κλείσιμο προβλέπετε και για το μεταλλείο στις Μαύρες Πέτρες. Η εταιρεία θα προβεί σε μαζική απόλυση αρκετών ατόμων.

Κλιμάκιο της εταιρείας ανεβαίνει από την Αθήνα καθώς και από το εξωτερικό, ώστε να οριστικοποιήσουν τα νέα σύμβαση εργαζομένων.

  • Στις 17:00 αναμένετε η επίσημη ανακοίνωση από την εταιρία.

Συνεχή ενημέρωση…

 

 

Ποια είναι η Ελληνικός Χρυσός

Η Ελληνικός Χρυσός είναι μια μεταλλευτική εταιρεία χρυσού, αργύρου, μολύβδου, ψευδαργύρου και χαλκού, με έδρα την Αθήνα. Από το 2004, αναπτύσσει και λειτουργεί με υπευθυνότητα, ασφάλεια και υπό τους αυστηρότερους περιβαλλοντικούς όρους, τα Μεταλλεία Κασσάνδρας στη ΒΑ Χαλκιδική, απασχολώντας πάνω από 1.600 εργαζόμενους.

Η φιλοσοφία της Ελληνικός Χρυσός εκφράζεται μέσα από το τρίπτυχο: ουσιαστική συνεργασία με την τοπική κοινωνία – σεβασμός στο περιβάλλον που μας φιλοξενεί – ασφάλεια για τους ανθρώπους μας και τις οικογένειές τους.

Η δέσμευσή μας να υπηρετούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα τις αρχές αυτές, καθώς και η προσήλωσή μας να λειτουργούμε βάσει των υψηλότερων προτύπων ασφαλείας και περιβαλλοντικής διαχείρισης διεθνώς, διασφαλίζει τη βιώσιμη ανάπτυξη των Μεταλλείων Κασσάνδρας.

Με την καθοδήγηση της Eldorado Gold Corporation

Η Ελληνικός Χρυσός λειτουργεί από το 2012 ως θυγατρική της Καναδικής Eldorado Gold Corporation, μεταλλευτικής εταιρείας με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην έρευνα, ανάπτυξη και λειτουργία μεταλλείων ανά τον κόσμο. Με έδρα στο Βανκούβερ του Καναδά, διαχειρίζεται μεταλλευτικά έργα σε Καναδά, Ελλάδα, Τουρκία, Βραζιλία, Σερβία και Ρουμανία, ενώ είναι εισηγμένη στα Χρηματιστήρια του Τορόντο και της Νέας Υόρκης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.