Βόλος: Παραδόθηκε ο 39χρονος που έσφαξε τη νονά του

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται πλέον ο 39χρονος που σκότωσε με 42 μαχαιριές την 75χρονη νονά του στη Νέα Ιωνία Βόλου για 2.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 39χρονος -ο οποίος αναζητούνταν από τις Αρχές- μετέβη με το μηχανάκι του στο αστυνομικό μέγαρο Μαγνησίας και παραδόθηκε.

Ήταν μόνος του, χωρίς την παρουσία δικηγόρου και θα ξεκινήσει άμεσα η ανάκριση, ενώ την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο δράστης ρωτούσε την αδελφή του θύματος «αν είχαν νέα της»

Ο 39χρονος φαίνεται ότι προσπαθούσε να πείσει τους γύρω του ότι δεν είχε σχέση με την εξαφάνισή της, καθώς ρωτούσε την αδελφή του θύματος αλλά και γείτονες «αν είχαν νέα της».

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «TLIVE» του Alpha, ο καθ’ ομολογίαν δράστης άλλαξε μάλιστα και φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόλις 48 ώρες μετά το άγριο έγκλημα.

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο 39χρονος -όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση της νονάς του- ρώτησε μέχρι και την αδελφή του θύματος «αν είχε κάποιο νέο της».

Τι λένε οι γονείς του

Μιλώντας στον Alpha, ο πατέρας του δράστη τόνισε ότι «δεν είχε κανένα πρόβλημα».

«Δούλευε ντελίβερι. Μπορεί να είχε σταματήσει κιόλας. Είχα να τον δω πάνω από βδομάδα. Ήταν οικογενειάρχης. Μπορεί να είχε σχέσεις με την νονά του…πού και πού έλεγε ότι είχαν μια επικοινωνία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη μητέρα του, δηλώνει πως «δεν ήταν ο γιος μου. Δεν ήταν ο ίδιος ο εαυτός του. Δεν ήταν το παιδί μου αυτό».

Σε ερώτηση τι μπορεί να τον ώθησε στην δολοφονία, η μητέρα του 39χρονου απάντησε «τα λεφτά». «Δεν ξέρω αν χρωστούσε, δεν είχα καθόλου σχέσεις με τον γιο μου τον τελευταίο καιρό».

Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση
Σημειώνεται πως νωρίτερα, είχε βγει στο φως η ιατροδικαστική έκθεση για την άτυχη ηλικιωμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε στη σορό της άτυχης γυναίκας 42 μαχαιριές σε πρόσωπο, θώρακα, καρδιά και κοιλιακή χώρα, με τα περισσότερα χτυπήματα να πλήττουν ζωτικά όργανα. Και σαν να μην έφταναν αυτά, μετά τη δολοφονία, ο δράστης τύλιξε τη γυναίκα σε κλινοσκεπάσματα και τη μετέφερε στο υπόγειο της πολυκατοικίας, όπου και εντοπίστηκε η σορός της.

Με βάση τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί δεν διαπίστωσαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα του θύματος, ενώ βρέθηκαν κηλίδες αίματος και στον όροφο, αλλά και στη σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο όπου βρέθηκε νεκρή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα της δολοφονίας της 75χρονης μέσα στο διαμέρισμα βρίσκονταν και ο 46χρονος γιος της που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο 39χρονος, ενώ σκότωσε τη νονά του, συνέχισε τη ζωή του σαν να μην συμβαίνει κάτι. Πήγε για ύπνο ενώ την ημέρα που αποκαλύφθηκε το έγκλημα αγόραζε τρόφιμα και άλλαξε και τη φωτογραφία στο εξώφυλλο στο Facebook στον προσωπικό του λογαριασμό.

Σημειώνεται πως ο 39χρονος είναι παλιός γνώριμος στις αρχές. Το 2015 είχε κατηγορηθεί για εμπρησμό σε καφετέρια στο Βόλο. Μάλιστα, το δικαστήριο του επέβαλε την ποινή των 3,5 ετών φυλάκιση.

Σε λίγες ημέρες, στις 16 Νοεμβρίου, θα καθόταν και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου, καθώς η υπόθεση θα εκδικαζόταν σε δεύτερο βαθμό.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.