Επεισόδια στο Μαρούσι: Καταγγελία για ακρωτηριασμό πυροσβέστη από κρότου λάμψης των ΜΑΤ

Καταγγελία από τους συμβασιούχους πυροσβέστες που αναφέρουν ότι λόγω των επεισοδίων με τα ΜΑΤ, στην ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση των υπαλλήλων του πυροσβεστικού σώματος, έξω από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας, ένας συνάδελφος τους υπέστη ακρωτηριασμό.

Οι συμβασιούχοι πυροσβέστες καταγγέλλουν ότι ακρωτηριάστηκε συνάδελφος τους, από κροτίδα που εκτόξευσαν τα ΜΑΤ, κατά την διάρκεια επεισοδίων στο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή τους σημειώνεται:

“Αυτό που έκανε σήμερα η κυβέρνηση δεν έχει προηγούμενο. Επέμβαση των ΜΑΤ σε μια ειρηνική πορεία Πυροσβεστών. Ακρωτηριασμός στο δάχτυλο συναδέλφου Εποχικού από κροτίδα ματατζίδων. Ο ανθελληνισμός σε όλο του το μεγαλείο. Αυτοί είναι που μας κυβερνούν.”

Σημειώνεται πως οι πυροσβέστες συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για να διαμαρτυρηθούν.

 

 

Μετά τη 1:00 μμ, ένταση σημειώθηκε έξω από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας όταν η Αστυνομία έκανε χρήση χημικών και ρίψη νερού με τον “ΑΙΑΝΤΑ” για να απομακρύνει τους διαδηλωτές και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία επί της Λεωφόρου Κηφισίας, ενώ η Αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές.

Επεισόδια στο Μαρούσι: Καταγγελία για ακρωτηριασμό πυροσβέστη από κρότου λάμψης των ΜΑΤ

Επειτα από επικοινωνία του ΑΠΕ-ΜΠΕ με μέλη του πανελλήνιου σωματείου συμβασιούχων πυροσβεστών, ένας πυροσβέστης έχει τραυματιστεί στην παλάμη του χεριού του και αυτή τη στιγμή χειρουργείται.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.