Αυτοί είναι οι αγανακτισμένοι αγρότες:Συνεργάτες του Μητσοτάκη παρέα με Χρυσαυγίτες οι τραμπούκοι των επεισοδίων στο Υπουργείο

Οι τραμπούκοι που τα έκαναν λίμπα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης παριστάνοντας τους αγανακτισμένους «αγρότες» είναι το παρακράτος του Μητσοτάκη και του Μιχαλολιάκου. Στελέχη της ΝΔ μαζί με τα καλόπαιδα της Χρυσής Αυγής συμπορεύονται ανοιχτά πλέον στους κοινούς αγώνες φορώντας τις μάσκες μπαχαλάκηδων.
Αριστερά στην εικόνα εμφανίζεται χρυσαυγίτης «αγρότης» που αργότερα πέρασε μια βόλτα από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή για τις απαραίτητες φωτογραφίες. 


Μαζί τους στους κοινούς αγώνες, πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ, επικεφαλής της επιτροπής αγώνα των αγροτών της Κρήτης και πρωτοπαλίκαρο του Μητσοτάκη.
Πρωτοστατεί στις εξορμήσεις του προέδρου της ΝΔ στην Κρήτη, συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην προεκλογική περιοδεία του στο Ηράκλειο, στις 10 Σεπτεμβρίου 2015, και στις επισκέψεις του στο Επιμελητήριο Ηρακλείου και στον Προφήτη Ηλία. 


Προφανώς δεν είναι κακό να είσαι κομματικό στέλεχος. Το να παριστάνεις όμως τον αγανακτισμένο αγρότη ενώ αναπτύσσεις το οινοποιείο σου με χρηματοδοτήσεις ΕΣΠΑ δεκάδων χιλιάδων ευρώ και να κατεβαίνεις στο υπουργείο με Χρυσαυγίτες αποκλειστικά για να δημιουργήσεις μπάχαλο δεν είναι διόλου τυχαίο. 

Προφανώς με τις ευλογίες του «αφεντικού»…  

infiltr8or

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.