Γλυκά Νερά: Φωτογραφίες από τη μεζονέτα αμέσως μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο αμέσως μετά τη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Οι εικόνες αποκαλύπτουν το σκηνικό της δήθεν ληστείας που προσπάθησε να στήσει ο ίδιος συζυγοκτόνος.

Στην πρώτη -επεξεργασμένη για ευνόητους λόγους- φωτογραφία φαίνεται ο νεκρός σκύλος, τον οποίο ο πιλότος σκότωσε και κρέμασε από την κουπαστή της σκάλας.  “Για να φανεί αληθοφανές έπρεπε να κάνω κακό στον σκύλο. Κανείς δε θα πίστευε ότι θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί” είχε πει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην απολογία του.

Ο συζυγοκτόνος με αυτόν τον τρόπο ήθελε να πείσει τους αστυνομικούς ότι στο σπίτι είχαν μπει αδίσταχτοι ληστές, ενώ προσπάθησε να μιμηθεί την πραγματική ληστεία που είχε γίνει στο Αλεποχώρι, καθώς σε αυτή την υπόθεση, όπως είχε αναφέρει ο συνάδελφός του, οι δράστες είχαν χτυπήσει τον σκύλο.

Η σκηνοθεσία μετά τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Η δεύτερη φωτογραφία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας έχει ληφθεί από τους αστυνομικούς της σήμανσης. Είναι από το σημείο ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι και στη φωτογραφία φαίνονται κάποιες από τις ενέργειες στις οποίες είχε προβεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, προκειμένου να σκηνοθετήσει την εικόνα “αναστάτωσης” στο σπίτι.  Στη φωτογραφία φαίνονται η  ξεκολλημένη μονωτική ταινία, με την οποία δέθηκε και ο ίδιος, κάποια κινητά τηλέφωνα, κάποια αναποδογυρισμένα αντικείμενα και στην άκρη το κρεβάτι.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.