Οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Κουτσούμπας: Αποχαιρετώ την Φώφη Γεννηματά με βαθιά θλίψη και μεγάλο σεβασμό

«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την πρόωρη απώλεια της Φώφης Γεννηματά, πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, την οποία αποχαιρετώ με μεγάλο σεβασμό για την εντιμότητα της, αλλά και τη γενναιότητα με την οποία έδωσε τη μάχη για τη ζωή» αναφέρει σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Συγκλονισμένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Ακυρώνεται η περιοδεία του στα Δωδεκάνησα

Συγκλονισμένος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Ο Πρωθυπουργός πληροφορήθηκε τη δυσάρεστη είδηση μόλις έφτασε στη Σαουδική Αραβία για διήμερη επίσκεψη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης τροποποιεί το πρόγραμμά του και θα επιστρέψει στην Αθήνα αύριο βράδυ. Η περιοδεία του στα Δωδεκάνησα που ήταν προγραμματισμένη για Τετάρτη και Πέμπτη ακυρώνεται.

Για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά θα ακολουθήσει γραπτή δήλωση του πρωθυπουργού».

Το συγκινητικό “αντίο” της Ντόρας Μπακογιάννη

Συγκλονισμένη από την είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της.

“Είμαι συγκλονισμένη. Η Φώφη ήταν μια μοναδική γυναίκα που πάλεψε με αξιοπρέπεια, δίνοντας δύναμη σε όλους. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια και τους φίλους της” έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο.

Αλέξης Τσίπρας για Φώφη Γεννηματά: Η απώλειά της αφήνει πιο φτωχή την πολιτική ζωή της χώρας

Τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
“Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Έδωσε με πείσμα και αξιοπρέπεια τη μάχη για τη ζωή μέχρι το τέλος.

Η απώλειά της αφήνει πιο φτωχή την πολιτική ζωή της χώρας. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συντρόφους της”, έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στα social media.

Σακελλαροπούλου: Αποχαιρετάμε την Φώφη Γεννηματά με βαθιά αισθήματα συγκίνησης

Η Φώφη Γεννηματά άφησε την τελευταία της πνοή, σκορπώντας θλίψη στον πολιτικό κόσμο. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε δήλωσή της αναφέρει ότι «αποχαιρετάμε την Φώφη Γεννηματά με βαθιά αισθήματα συγκίνησης».

«Μια γενναία γυναίκα που έδωσε με αξιοπρέπεια όλες τις μάχες της ζωής της, τις πιο μικρές και τις πιο μεγάλες, χωρίς να χάσει ποτέ το φωτεινό της χαμόγελο. Υπηρέτησε με συνέπεια και πολιτικό ήθος τις αρχές της και τον δημόσιο βίο. Με μια ευγένεια ψυχής που θα λείψει σε όλους μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στους δικούς της ανθρώπους. Ο πόνος τους αυτές τις δύσκολες ώρες είναι και δικός μας» καταλήγει στη δήλωσή της η κα Σακελλαροπούλου.

 

Ανδρέας Λοβέρδος: Αντίο Φώφη μας

Την ανείπωτη θλίψη του για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά εξέφρασε με ανάρτησή του στο Twitter ο Ανδρέας Λοβέρδος. H πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κατέληξε το πρωί της Δευτέρας, στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, όπου νοσηλευόταν.

«Δεν βρίσκω λέξεις να εκφράσω τον σπαραγμό μου. Αντίο Φώφη μας!» έγραψε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

Παύλος Γερουλάνος για Φώφη Γεννηματά: Ήσουν, είσαι και θα είσαι δίπλα μας

Συγκλονισμένος ο Παύλος Γερουλάνος με την είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά.

“Κανείς μας δε μπορεί να πιστέψει τα νέα. Ήσουν, είσαι και θα είσαι δίπλα μας” έγραψε στο Facebook ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

“Είμαι συγκλονισμένος από την απώλεια της φίλης και συντρόφισσας Φώφης Γεννηματά. Αυτή τη στιγμή η σκέψη μου, η σκέψη όλων μας, είναι με την οικογένειά της. Αναστέλλω την προεκλογική μου εκστρατεία” έγραψε επίσης στο Twitter ο Παύλος Γερουλάνος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.