Δικηγόρος οικογένειας Καραϊβάζ: «Δέχθηκα απειλές για την υπόθεση δολοφονίας»

Στην απουσία οποιουδήποτε στοιχείου σχετικά με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ πριν από έξι μήνες, αλλά και στην προσπάθεια κάποιων να τον απειλήσουν για να μην ασχοληθεί με την υπόθεση, αναφέρθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας του δημοσιογράφου, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Είχα δεχθεί ένα mail, το οποίο μου ανέφερε κάποιες πληροφορίες και μου είχε πει να μην ασχοληθώ με την υπόθεση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.

«Είχα ενημερώσει τις αρχές» πρόσθεσε, αλλά όπως είπε δεν βρέθηκε ποτέ η προέλευση του μηνύματος.

Ως προς το τι έχει γίνει με τις έρευνες για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, ο Απόστολος Λύτρας ανέφερε κατηγορηματικά: «Απολύτως τίποτα».

Και προσέθεσε χαρακτηριστικά: «Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία. Λες κι έχει πέσει μια πλάκα πάνω από την υπόθεση και δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο».

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε πως, χθες, δέχθηκε ένα mail από τους Δημοσιογράφους Χωρίς Σύνορα, οι οποίοι του ζητούν πληροφορίες για το πού βρίσκονται οι έρευνες.

«Και όταν τους απάντησα ότι δεν έχουμε καμία απολύτως πληροφόρηση, δεν θέλετε να ξέρετε τι μου απάντησαν οι άνθρωποι», τόνισε ο κ. Λύτρας.

Στην πορεία των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ., που προς το παρόν δεν έχουν αποφέρει κάποιο στοιχείο για τον εντοπισμό των δραστών τής εν ψυχρώ δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, είχε αναφερθεί και τον περασμένο Μάιο ο δικηγόρος της οικογένειας.

«Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία για τους δράστες. Η αστυνομία συλλέγει πληροφορίες. Κάποιο στοιχείο που να μπορεί να οδηγήσει σε σύλληψη δεν υπάρχει. Ο Γιώργος δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Προφανώς, κάποιοι ενοχλήθηκαν από τα κείμενά του. Μαζί με τον Γιώργο δολοφονήθηκε και η δημοσιογραφία», ανέφερε ο κ. Λύτρας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.