Δείτε πώς έλιωσαν τα ρούχα της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά από την επίθεση με βιτριόλι (ΒΙΝΤΕΟ)

H κίνηση των ανθρώπων που προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, να ρίξουν νερό στο σώμα της τη στιγμή που μπήκε έντρομη στο φαρμακείο φωνάζοντας ότι «καίγεται», αποδείχτηκε σωτήρια. Όπως ανέφεραν και οι γιατροί που την ανέλαβαν στο νοσοκομείο, η Ιωάννα θα μπορούσε να είχε πεθάνει αν είχε λιποθύμησει τη στιγμή που η Έφη Κακαράντζουλα της επιτέθηκε ρίχνοντας στο πρόσωπο και το σώμα της ένα λίτρο βιτριόλι.

Εικόνες από τα κατεστραμμένα ρούχα που φορούσε εκείνη την μέρα η Ιωάννα, έδειξε η εκπομπή Tlive. Όπως μπορείτε να διακρίνεται το πουκάμισο που φορούσε είχε κυριολεκτικά λιώσει, η τσάντα της είχε διαβρωθεί, ενώ το παντελόνι και η ζώνη της καταστράφηκαν. «Έπρεπε να εξουδετερώσουμε τη θερμοκρασία που ξεπερνούσε τους 400 βαθμούς Κελσίου» είχε δηλώσει στην κατάθεσή του ο γιατρός της Ιωάννας, κατά την διάρκεια της δίκης.

Σημειώνεται ότι αύριο Πέμπτη, αναμένεται να απολογηθεί η κατηγορούμενη Έφη η οποία όπως δήλωσε ο συνήγορος της Ιωάννας αναμένεται να παίξει θέατρο και να δώσει εξηγήσεις που όχι μόνο δεν θα πείσουν, αλλά θα προκαλέσουν και το θύμα της επίθεσης. 

Δες το βίντεο από το T-live:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.