Κακοκαιρία “Αθηνά” – Ερέτρια: Ζημιές σε καταστήματα, κομμένα καλώδια και δέντρα

Λίγες ώρες μετά την επέλαση της κακοκαιρίας “Αθηνά” στην Βόρεια Εύβοια, σειρά είχε η κεντρική, όπου αργά το απόγευμα της Κυριακής, σημειώθηκαν τα καιρικά φαινόμενα σε περιοχές όπως τα Ψαχνά, η Χαλκίδα και η Ερέτρια.

Μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν το βράδυ της Κυριακής, στην Ερέτρια, όπου τα έντονα φαινόμενα τα πήραν όλα και τα σήκωσαν στην κυριολεξία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ζημιές αντιμετωπίζουν τα καταστήματα της περιοχής σε εξοπλισμό και εγκαταστάσεις, ενώ σε αρκετά σημεία δέντρα ξεριζώθηκαν στην κυριολεξία, φράζοντας τους δρόμους και σε άλλα κόπηκαν ακόμα και καλώδια της ΔΕΗ.

Ζημιές επίσης, αντιμετωπίζουν οι χώροι έξω από το Δημαρχείο, οι παιδικές χαρές καθώς και η κεντρική πλατεία. Στο σημείο βρίσκεται αυτήν την ώρα ο Δήμαρχος Ιωάννης Δημητρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Τσώκος αλλά και ο Πρόεδρος της Κοινότητας.

Διαρκείς περιπολίες πραγματοποιούν οι εθελοντές της ομάδας ΕΣΔΔΕ, από την Ερέτρια, ενώ θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε επιφυλακή, προσφέροντας βοήθεια όπου χρειαστεί άμεσα.

Δείτε φωτογραφίες από την Ερέτρια:

Πηγή: eviathema.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.