Επίθεση με βιτριόλι: Ποια είναι η καθημερινότητα της κατηγορούμενης στη φυλακή

Την ερχόμενη Πέμπτη στις 14 Οκτωβρίου η δράστις της φρικιαστικής επίθεσης με βιτριόλι, θα κληθεί να λύσει τη σιωπή της και να δώσει απαντήσεις.

Μέχρι τότε η 36χρονη παραμένει στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών, Τριανταφύλλη Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στο MEGA και περιέγραψε την καθημερινότητα της κατηγορούμενης, ενώ κάνει λόγο για ένα άτομο χαμηλών τόνων που δεν προκαλεί με την παρουσία της.

Μάλιστα, η διευθύντρια των φυλακών σημείωσε ότι αυτή τη στιγμή, η κατηγορούμενη βρίσκεται σε θάλαμο καραντίνας για πέντε ημέρες, σύμφωνα με τον κανονισμό για την προστασία από τον κορονοϊό καθώς έχει επιστρέψει από τα δικαστήρια.

«Προαυλίζεται κανονικά με τις συγκρατούμενές της. Δεν έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα, κρατάει χαμηλό προφίλ», είπε και πρόσθεσε: «δέχεται επισκεπτήρια από συγγενείς της και τους συνηγόρους της». Παράλληλα η διευθύντρια ανέφερε ότι δεν της έχει εκφράσει κάποιο παράπονο, ούτε έχει αναφέρει ποτέ εάν δέχεται απειλές από τις υπόλοιπες κρατούμενες.

Στη συνέχεια η διευθύντρια μίλησε για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί στην περίπτωση που η κατηγορουμένη δεν θέλει να παραβρεθεί στη δικαστική αίθουσα.

«Μελετάει τη δικογραφία και φυσικά έχει το δικαίωμα να παρακολουθεί τηλεόραση και να διαβάζει εφημερίδες», καταλήγει η κα. Κωνσταντοπούλου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.