Ετοιμάζεται για τις εκλογές και τις πολιτικές εξελίξεις; Και δεύτερο κανάλι αμιγώς πολιτικό βγάζει στον αέρα ο Όμιλος Μαρινάκη!

Ξαναγίνεται ενημερωτικό κανάλι το One, του Βαγγέλη Μαρινάκη και πέφτει στην “αρένα” του ανταγωνισμού σε μια πολύ κρίσιμη συγκυρία καθώς όλα δείχνουν ότι διάγουμε πυκνό – ως προς τις εξελίξεις – πολιτικό χρόνο…

Οι ενημερωτικοί μαραθώνιοι του One κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, φαίνεται πως ήταν ένα δείγμα για το νέο προφίλ που θα έχει σύντομα το δεύτερο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες θα ενισχυθεί το ενημερωτικό του κομμάτι, το οποίο ουσιαστικά είναι ανύπαρκτο από τότε που επαναλειτούργησε το Mega, και θα επικεντρωθεί στα μεγάλα γεγονότα με εκπομπές, έκτακτη επικαιρότητα κ.λπ., έχοντας δημοσιογράφους από τα υπόλοιπα ΜΜΕ της Άλτερ Έγκο.

Σύμφωνα, τώρα, με σημερινό δημοσίευμα των Παραπολιτικών, το πρόγραμμα του One θα στηρίζεται στην ενημέρωση με συνεχή ροή, προβάλλοντας και ορισμένα ντοκιμαντέρ, στα πρότυπα δηλαδή εκείνου που είχε όταν πρωτοξεκίνησε, με τις σχετικές συζητήσεις για την επαναστελέχωσή του να έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι βασικοί συντελεστές του εγχειρήματος θα είναι ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παναγόπουλος και ο διευθυντής των διαδικτυακών μέσων του ομίλου, Λευτέρης Χαραλαμπόπουλο.

Πηγή: e-tetradio.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.