Δολοφονία Γλυκά Νερά: Τι βρέθηκε στο κινητό του πιλότου

Καρέ – καρέ εξετάζουν οι αρχές τα βίντεο και τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, τα βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό του, ήταν περισσότερα από 40. Σε τρία από αυτά, φαίνεται ο 33χρονος πιλότος με την Καρολάιν και την κορούλα τους, τη μικρή Λυδία, να κάνουν μπάνιο μέσα σε μια πισίνα.

Σε ένα άλλο βίντεο, φαίνεται η άτυχη μητέρα να παίζει χαρτιά με τον κατηγορούμενο στο σπίτι τους, ενώ άλλο βίντεο φαίνεται να έχει τραβηχτεί στα γραφεία της εταιρίας που δούλευε ο πιλότος.

Ωστόσο, αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο συζυγοκτόνος είχε στο κινητό του περισσότερα βίντεο με τον ίδιο να πιλοτάρει ελικόπτερο, παρά με τη γυναίκα και το παιδί του.

Κάνουν «φύλλο και φτερό» τις φωτογραφίες

Την ίδια ώρα, οι αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» και τις φωτογραφίες που είναι περισσότερες από 200 στο κινητό του. Και σε αυτή την περίπτωση, οι επαγγελματικές φωτογραφίες είναι περισσότερες αναλογικά από τις προσωπικές του στιγμές με την Καρολάιν και το μωρό.

Τα στοιχεία αυτά θα συνδυαστούν με την άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, τόσο του κατηγορουμένου όσο και της Καρολάιν.

Η άρση έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται να παραδοθεί στον αρμόδιο ανακριτή.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.