Απαγόρευσε τις παρελάσεις η Μ.Παγώνη: «Την 28η Οκτωβρίου να πάνε συνεργεία εμβολιασμού στις εκκλησίες»! (βίντεο)

Η Ματίνα Παγώνη, αφού απαγόρευσε τα Χριστούγεννα τις προηγούμενες ημέρες, έκανε ξανά την τηλεοπτική της εμφάνιση, απαγορεύοντας αυτή τη φορά τις παρελάσεις και τους εορτασμούς για την γιορτή του Αγίου Δημητρίου και αντί γι’ αυτό… να γίνουν εμβολιασμοί έξω από τις εκκλησίες! 

Δηλώσεις που προκαλούν σοκ, καθώς η Μ.Παγώνη ζήτησε να μην παρελάσουν οι Έλληνες για την 28η Οκτωβρίου, αλλά να πάνε να εμβολιαστούν και όχι απλά να εμβολιαστούν, αλλά να το κάνουν και έξω από τις εκκλησίες! 

Αλήθεια, αφού θέλει να στείλει μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού (δεκτό) γιατί δεν λέει απλώς να πάνε οι πολίτες να εμβολιαστούν σε κάποιο εμβολιαστικό κέντρο, αλλά επιμένει στο να πάνε να εμβολιαστούν έξω από τις εκκλησίες;

«Μα με γεμάτες ΜΕΘ θα γίνουν γιορτές και παρελάσεις; Με μέτρα τα πάντα! Δεν χρειάζεται παρελάσεις. Τι μπορεί να γίνει; Στις 26 Οκτωβρίου στου Αγίου Δημητρίου να πάνε συνεργεία εμβολιασμού έξω από τις εκκλησίες», είπε χαρακτηριστικά η Μ.Παγώνη.

Η Μ.Παγώνη είπε επίσης για τις παρελάσεις και τις γιορτές: «Δεν πρέπει να γίνουν. Μην ξεχνάτε τι έγινε πέρυσι 26 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Η παρέλαση δεν είναι την ώρα μόνο που περνάνε, πρέπει να καταλάβετε ότι μαζεύονται όλοι μαζί».

Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ είπε επίσης πως «ο χειμώνας θα είναι δύσκολος για τους πάντες, διότι μέχρι στιγμής 31/10 φεύγουν όλοι οι επικουρικοί από τα νοσοκομεία».

Πρότεινε πως στα σχολεία τον χειμώνα πρέπει να είναι με ανοιχτά τα παράθυρα και τα παιδιά να είναι με τα μπουφάν καθώς όπως εξήγησε η αλλαγή του αέρα είναι το καλύτερο.

 

«Τώρα ακούγεται πολύ ακραίο, όμως πρέπει ανά μία ώρα να ανοίγουν τα παράθυρα και η μάσκα εννοείται απαραίτητη».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.