Δικαίωση του Γιάννη Μάζη για την αμυντική συνεργασία με τη Γαλλία και τις Belh@rra που λοιδορούσαν τα παπαγαλάκια

Σήμερα που κάποιοι ανακάλυψαν όψιμα τα οφέλη από την Αμυντική Συνεργασία με την Γαλλία και γράφουν τεμενέδες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή έκανε το αυτονόητο, να πάρουν οι Έλληνες με το υστέρημά τους τις Φρεγάτες Belh@rra, νομίζουν ότι ξεχάσαμε την λάσπη που έφαγε ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης, για τις προοπτικές αυτής της συμφωνίας και τις αναβάθμιση της αμυντικής ικανότητας της Ελλάδας από αυτό το οπλικό σύστημα.

Κάποιοι, συμφεροντολόγοι και στρατευμένοι στην κυβέρνηση και τους συμβούλους του Πρωθυπουργού (λέγε με ΕΛΙΑΜΕΠ), αλλά και σημαντικός υπουργός της Κυβέρνησης που προωθούσε, μέσω της Αμερικάνικης Πρεσβείας, τα ανεπαρκή Αμερικάνικά πλοία, είχαν φτάσει στο σημειο να αφήνουν υπόνοιες ότι ο καθηγητής…εξυπηρετεί συμφέροντα!

Οι δήθεν αναλυτές, ή δεν διάβαζαν τον ξένο αμυντικό Τύπο, ή έκαναν πως δεν διάβαζαν, για λόγους Μικροπολιτικής, ο οποίος περιέγραφε τα πλοία που ήθελαν με το ζόρι να φορτώσουν στους Έλληνες φορολογούμενους ως σαπάκια, σε σημείο που το Forbes να γράψει “ότι πρέπει να τα βυθίσουμε (σ.σ. εμείς οι Αμερικάνοι)” (ΕΔΩ: Forbes – Ώρα να βυθίσουμε τις αποτυχημένες Φρεγάτες MMSC)

Δείτε τι έλεγε ο Γιάννης Μάζης, μόλις μια εβδομάδα πριν στην εκπομπή Western με τον δημοσιογράφο Πάνο Παναγιωτόπουλο:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.