«Στην σέντρα» έβγαλε τον Κ.Μητσοτάκη ο Ρ.Τ.Ερντογάν για την μυστική συνάντησή τους στη Νέα Υόρκη

«Άδειασε» τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν και τον «έβγαλε στην σέντρα» όταν διέψευσε τον Έλληνα κυβερνητικό εκπρόσωπο αλλά και τον ίδιο τον Έλληνα πρωθυπουργό που έλεγαν ότι «Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, εξάλλου τα προγράμματά μας δεν συμπίπτουν»! 

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν δήλωσε στο Reuters ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης του ζήτησε (!) να συναντηθούν στην Νέα Υόρκη, και αυτός ανταποκρίθηκε θετικά!»

Γράφει συγκεκριμένα το Reuters ότι η δήλωση Ερντογάν στους δημοσιογράφους ήταν η ακόλουθη: «Θα ικανοποιήσουμε το αίτημα του Μητσοτάκη για μια συνάντηση στις ΗΠΑ»!

 

Δηλαδή, ο Τούρκος πρόεδρος όχι μόνο αποκαλύπτει ότι θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη, αλλά ανακοινώνει ότι η συνάντηση αποτελεί πρωτοβουλία του Έλληνα πρωθυπουργού!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.