ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΑΚΕΡΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ «ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗ σελίδα» του ελληνικού ΥΠΕΞ – Διαψεύδει η Αθήνα

Με κάθε τρόπο επιχειρούν να συντηρήσουν το θερμόμετρο της έντασης οι Τούρκοι. Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων σήμερα και τουρκικά ΜΜΕ φιλοξενούν ρεπορτάζ από Τούρκους χάκερ οι οποίοι αυτοαποκαλούνται «κυβερνοπολεμιστές επιδρομείς» και αναφέρουν ότι κατάφεραν να χακάρουν την ιστοσελίδα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

Ωστόσο η Αθήνα διαψεύδει τους ισχυρισμούς αυτούς και πηγές τους ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών σημειώνουν ότι η ιστοσελίδα όσο και τα μέιλ του ουδέποτε έπαψαν να λειτουργούν.

«Μπορεί μια νύχτα να έρθουμε ξαφνικά, τα νεύρα μας έχουν χτυπήσει κόκκινο. Προειδοποιούμε όσους ξεπερνούν τα όρια και τους υπενθυμίζουμε ότι η ιστορία μια μέρα θα επαναληφθεί» αναφέρουν επίσης οι Τούρκοι χάκερ υπαινισσόμενοι την Μικρασιατική καταστροφή.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, που συνοδεύονται και από σχετικά βίντεο, οι Τούρκοι πειρατές του Διαδικτύου ισχυρίζονται πως έσπασαν τους κωδικούς και μπήκαν σε ελληνικούς ηλεκτρονικούς λογαριασμούς και στη σελίδα του υπουργείου, ενώ προαναγγέλλουν επιθέσεις και σε Μέσα Ενημέρωσης, «αν συνεχίσει την τακτική των προκλήσεων η ελληνική κυβέρνηση».

Από την πλευρά του, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, ξεκαθαρίζει, μέσω κύκλων, ότι τόσο η ιστοσελίδα όσο και τα μέιλ του ουδέποτε έπαψαν να λειτουργούν, διαψεύδοντας τους Τούρκους “κυβερνοπολεμιστές επιδρομείς».

Οι ίδιοι ελληνικοί κύκλοι διαβεβαίωναν και πως αν ποτέ συμβεί κάτι, αντιμετωπίζεται άμεσα από τις αρμόδιες υπηρεσίες….

Πηγή: https://www.protothema.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.