ΝΕΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ που κρατείται στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ

Εδώ και 14 μήνες η Ειρήνη, που συνελήφθη το Νοέμβριο του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2.5 κιλά κοκαΐνης στις αποσκευές της, βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα των φυλακών ανηλίκων. Το μοντέλο από τη Μυτιλήνη για δεύτερη φορά κάνει Χριστούγεννα μακριά από την οικογένειά της και τους φίλους της, περιμένοντας την κρίσιμη δίκη του Μαρτίου, όπου θα υποστηρίξει στο Δικαστήριο ότι δεν γνώριζε τίποτα για τα ναρκωτικά. Ωστόσο ξεκινά ένας νέος εφιάλτης.

Όπως αποκάλυψε στο Star ο δικηγόρος της, κ. Σάκης Κεχαγιόγλου στις 22 Ιανουαρίου, ανήμερα των γενεθλίων της η Ειρήνη θα οδηγηθεί σε πολύ πιο σκληρές φυλακές, αφήνοντας πίσω της τις φυλακές ανηλίκων.

Η ίδια, όπως αναφέρει το Star επικοινώνησε με τον δικηγόρο της και του αποκάλυψε πόσο φοβάται αυτή τη νέα εξέλιξη, ενώ η αγωνία της όσο περνά ο καιρός και πλησιάζουν οι μέρες που θα κάτσει στο εδώλιο αυξάνεται.

Η δίκη θα λάβει χώρα στις 7 Μαρτίου και όπως αποκάλυψε ο κ. Κεχαγιόγλου θα διαρκέσει 7 ημέρες και η απόφαση θα κρίνει το μέλλον της.

Πηγή: https://www.athensvoice.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.