Ο ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ – ΤΟΝ απεγκλώβισε η αστυνομία από το ΙΧ που έκλεψε

Ένας 17χρονος από τη Νορβηγία, αφού κατάφερε να μπει σε ένα Volvo που ήταν παρκαρισμένο σε έκθεση, στη συνέχεια εγκλωβίστηκε και κάλεσε την αστυνομία για να τον βγάλει έξω.

Το περιστατικό συνέβη την παρανομή των Χριστουγέννων. «Μας πήρε στις 8 το πρωί μέσα από το αυτοκίνητο που είχε διαρρήξει» περιέγραψε στο κρατικό κανάλι NRK ο επικεφαλής της αστυνομίας στην πόλη Τρόντελανγκ, Έμπε Κίμο.

«Δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα. Και επειδή ήταν γνωστός μας θέωρησ ότι θα ήταν ΟΚ να μας πάρει τηλέφωνο. Σαν να έπαιρνε τηλέφωνο ένα φίλο του» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον Κίμο ο 17χρονος κατάφερε να μπει στο Volvo χωρίς να προκαλέσει μεγάλη ζημιά αλλά στη συνέχεια εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό λόγω του κεντρικού συστήματος κλειδώματος του συγκεκριμένου ΙΧ.

ΣχετικαΑργολίδα: Αυτοκίνητο «πέταξε» πάνω από βάρκες, κατέληξε σε ποτάμι (video)Αργολίδα: Αυτοκίνητο «πέταξε» πάνω από βάρκες, κατέληξε σε ποτάμι (video)

«Ήταν πολύ αγχωμένος όταν μας πήρε τηλέφωνο και πιστεύω ότι ανακουφίστηκε όταν έφτασαν στο σημείο οι συνάδελφοι» πρόσθεσε ο Κίμο.

Ο 17χρονος ήταν γνωστός στις αστυνομικές αρχές για μικροκλοπές αλλά και για διαρρήξεις σε αυτοκίνητα «μόνο που τις προηγούμενες φορές κατάφερνε να βγει από τα αυτοκίνητα».

Οι αστυνομικοί αφού απελεύθερωσαν τον 17χρονο στη συνέχεια τον έστειλαν σπίτι του.

Πηγή: https://www.athensvoice.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.