ΕΟΝ: «Τεράστια προσβολή της νεολαίας από την κυβέρνηση τα 50GB για εμβολιασμό – Μας θεωρείτε πρόβατα Κ.Μητσοτάκη;»

Την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ σχολιάζει με ανακοίνωση της η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία (ΕΟΝ). 

Η ανακοίνωση 

«Εντελώς στον “κόσμο” του φάνηκε στη χθεσινή του ομιλία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με τους κολαούζους χειροκροτητές από κάτω να θυμίζουν το πλήθος των προλεταρίων στις ομιλίες του Βορειοκορεάτη δικτάτορα Κιμ γιονγκ ουν.

Καμμία αυτοκριτική για τους 14000 νεκρούς από τον κορονοϊό και την κατάρρευση του ΕΣΥ. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε ενίσχυση του ΕΣΥ, των νοσοκομείων και της πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας, θέσεις και προτάσεις τις οποίες ως Ε.Ο.Ν. εμείς διατυμπανίζουμε εδώ και ενάμιση χρόνο. Και για ποια ενίσχυση του ΕΣΥ ομιλεί ο πρωθυπουργός, όταν έχει βγάλει σε αναστολή 6000 υγειονομικούς (γιατρούς και νοσηλευτές) σε καίριες θέσεις; (!) Πόσο υποκρισία πια μπροστά στον ελληνικό λαό; Με πολύμηνα λοκντάουν τα οποία δημιούργησαν σε εκατομμύρια Έλληνες ψυχολογικά προβλήματα και εν τέλει δεν περιόρισαν καθόλου την μετάδοση του κορονοϊού. Με υποχρεωτικούς και καθολικούς εμβολιασμούς σε όλο τον πληθυσμό με τα νέα ιατρικά σκευάσματα, ανεξαρτήτως ηλικίας και οργανισμού με σοβαρές παρενέργειες σε πολλές περιπτώσεις.

Χαιρόμαστε, βέβαια, που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός μια σοβαρή ενέργεια που ελπίζουμε να εφαρμοστεί για δωρεάν βασικές ιατρικές εξετάσεις σε κάθε πολίτη. Μια κίνηση που θα έπρεπε να είναι δεδομένη τη στιγμή που εκατομμύρια Έλληνες για χρόνια λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν κάνουν ούτε στοιχειώδεις αιματολογικές εξετάσεις.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε, επίσης, έντονα στους νέους. Ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι επί 7 μήνες η αστυνομία κυνηγούσε νέους επειδή ήταν έξω 21:10 ή έπιναν καφέ 3 άτομα σε ένα παγκάκι; Ποιος θα ξεχάσει ότι τα συστημικά κανάλια και τα κυβερνητικά στελέχη επί μήνες κατηγορούσαν τη νεολαία για τη διασπορά του κορονοϊού, ενώ με τα λοκντάουν η κυβέρνηση τους στέρησε για ένα χρόνο την επαφή με το σχολείο, με το πανεπιστήμιο, με την κοινωνική ζωή! Όταν μας έκοβαν πρόστιμο 300€, επειδή περάσαμε τα όρια του δήμου μας! Με την ανεργία στους νέους να είναι στο 50% το μόνο πρακτικό μέτρο που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης ήταν… τα 50 GB στους εφήβους που θα κάνουν το εμβόλιο! Μια ακόμη τεράστια προσβολή της νεολαίας από την κυβέρνηση. Μετά τα 150αρια τώρα ίντερνετ! Κανένα σοβαρό μέτρο για τη μείωση της ανεργίας και την αναβάθμιση των σπουδών. Και αναρωτιόμαστε: θεωρείτε πρόβατα, κ. Μητσοτάκη, τις νέες και τους νέους; Αν η πειθώ σας για τον εμβολιασμό είναι η εξαγορά με χαρτζιλίκια και ίντερνετ, τότε αποτύχατε και η κυβέρνηση, οι “ειδικοί” σας στην Επιτροπή και ο εμβολιασμός σας. Πόσο κατάντια πια για αυτήν την κυβέρνηση;

Βεβαίως, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και σε κάποια θετικά μέτρα, όπως η μείωση του φόρου εισοδήματος, του ΕΝΦΙΑ και η απόκτηση 24 Rafale. Αυτά τα μέτρα, όμως, δεν αρκούν ούτε για την οικονομική ανάπτυξη και αυτάρκεια της Ελλάδος ούτε για την ασφάλεια των Ελλήνων. Η Κυβέρνηση με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και τους διαχωρισμούς δίχασε την ελληνική κοινωνία και μάς στέρησε βασικές προσωπικές ελευθερίες. Η Ελληνική οικονομία, παρά την “ανάπτυξη” στους αριθμούς, είναι αντιμέτωπη με την πρώτη ανεργία στην Ευρώπη, με χρέος κοντά στο 200% του ΑΕΠ και με έναν τεράστιο πληθωρισμό.

Στην Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία αγωνιστήκαμε κατά των λοκντάουν, διότι γνωρίζαμε ότι τίποτα εν τέλει δεν θα προσφέρουν στη δημόσια υγεία, ενώ η υγειονομική κεϋνσιανική αυτή πολιτική θα φέρει μεγάλο πληθωρισμό, θα συσσωρευτεί ο πλούτος σε λίγες μόνο πολυεθνικές εταιρείες, ενώ οι λαοί θα φτωχύνουν κι άλλο. Αυτό είναι το great reset της παγκοσμιοποίησης. Ένας νεοφιλελεύθερος ολοκληρωτισμός. Με λίγα χέρια να εξουσιάζουν τα Έθνη και προλεταριοποίηση των λαών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!Όσο οι κυβερνήσεις μας δεν χαράσσουν κυρίαρχη και Εθνική πολιτική τόσο η Ελλάδα θα βυθίζεται στην οικονομική κρίση και στην απώλεια Εθνικής κυριαρχίας. Η Ελλάδα ΠΡΕΠΕΙ άμεσα να δώσει βαρύτητα στον πρωτογενή τομέα. Να μην πεινάσουν οι Έλληνες! Οι ανατιμήσεις που έρχονται πιθανόν να οδηγήσουν σε απώλεια βασικών αγαθών παγκοσμίως. Η κρατική χρηματοδότηση πρέπει να εστιάσει στην αγροτιά, στην κτηνοτροφία και στις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Όχι στην “πράσινη ανάπτυξη”, όχι στην συνεχή αυξανόμενη επιδοματική πολιτική μειονοτήτων. Να σταματήσει η κυβέρνηση τον διαχωρισμό και τον εκβιασμό των Ελλήνων. Όχι στη Νέα ηλεκτρονική ταυτότητα με τον έναν μοναδικό αριθμό για κάθε πολίτη, η οποία θα οδηγήσει σε περαιτέρω μείωση των προσωπικών ελευθεριών, στο φακέλωμα, στην κατάργηση προσωπικού απορρήτου και στη μετατροπή του ανθρώπου σ’ ένα καθοδηγούμενο και ελεγχόμενο ποσοτικό εργαλείο!»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.