Δύο ανεμβολίαστες βουλευτίνες της ΝΔ – Η μία λόγω εγκυμοσύνης η άλλη αρνήτρια

Τους ανεμβολίαστους βουλευτές αναζητούν πολλοί από χθες που ο αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου Νικήτας Κακλαμάνης ανακοίνωσε από την έδρα πως αυτοί τη στιγμή έχουν πέσει από τους 6 στους 5, μετά και τον εμβολιασμό του Παύλου Πολάκη από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και πως από τούδε και στο εξής αυτή η πεντάδα για να προσέρχεται στην Ολομέλεια ή στις αίθουσες των Επιτροπών, θα πρέπει να προσκομίζει δύο αρνητικά τεστ κατά του κορωνοϊού την εβδομάδα.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Ραγκούσης ρώτησε ανοικτά εάν έχει εμβολιαστεί ολόκληρη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά ο κ. Κακλαμάνης δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες.

Όπως αναφέρει σήμερα ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη που διατηρεί στην εφημερίδα Τα Νέα, «αν τον βοηθάει (σ.σ. τον κ. Ραγκούση), θα αναφέρω, ότι γνωρίζω ΔΥΟ τουλάχιστον βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος που δεν έχουν εμβολιαστεί.

»Πρόκειται, θα συμπληρώσω, για δύο κυρίες, εκ των οποίων η μία είχε επικαλεστεί το γεγονός ότι εγκυμονούσε (σ.σ. η μόνη «γαλάζια» βουλευτής που εγκυμονούσε και γέννησε προ ημερών δίδυμα είναι η κ. Όλγα Κεφαλογιάννη).

»Η άλλη, που βρίσκεται πολύ κοντά σε εκκλησιαστικούς κύκλους, δεν εγκυμονεί, απλώς παραμένει ανεμβολίαστη εκ πεποιθήσεως.

»Αυτή η δεύτερη μάλιστα δεν δέχεται και συζήτηση επί του θέματος…

»Όπως ανέφερε πάντως ο Νικήτας Κακλαμάνης δεν είναι μόνο οι δύο κυρίες ανεμβολίαστες, υπάρχουν άλλοι τρεις βουλευτές – το συνήγαγα αυτό από τη φράση του “οι ανεμβολίαστοι βουλευτές ήταν έξι, μετά τον εμβολιασμό του κ. Πολάκη έγιναν πέντε”.

»Οπότε, πέντε μείον οι δύο που γνωρίζω εγώ, υπάρχουν άλλοι τρεις οι οποίοι ΔΕΝ ανήκουν ούτε στη ΝουΔου ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ.

»Πού ανήκουν λοιπόν;».

Προφανώς σε κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης, ήτοι στο Κίνημα Αλλαγής, στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, στην Ελληνική Λύση και στο ΜέΡΑ25.

Ενδεχομένως και οι τρεις σε ένα από αυτ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.