Ο Θόδωρος Ζαγοράκης αποχωρεί από την προεδρία της ΕΠΟ

O άλλοτε αρχηγός της Εθνικής ομάδας και Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θόδωρος Ζαγοράκης, ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η είδηση μεταδόθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» και οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται από το περιβάλλον του, καθώς ο «Ζαγόρ» φέρεται πράγματι να έχει αποφασίσει ότι αποχωρεί από τη θέση του επικεφαλής της ΕΠΟ.

Κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες ώρες, ενδεχομένως κι αύριο.

Η εν λόγω σκέψη άλλωστε υπήρχε εδώ και ημέρες στο μυαλό του παλαίμαχου άσου, ο οποίος ζύγιζε την επόμενη κίνησή του.

Όσο για τους λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη -οριστική όπως όλα δείχνουν- απόφαση, φαίνεται πως είναι το γενικότερο εχθρικό κλίμα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το βάρος της ευθύνης το οποίο φάνηκε πολύ μεγάλο για τον ίδιο, με τον παλαίμαχο άσο να επιθυμεί να σώσει την υστεροφημία του και να μη συνδέσει το όνομά του με όσα συμβαίνουν.

Εξαρχής γνώριζε ότι το εγχείρημα ήταν δύσκολο, όμως ήλπιζε ότι θα υπήρχε συναίνεση και διάθεση για διάλογο μεταξύ των μεγάλων. Κάτι όμως που δεν προκύπτει…

Συνάντηση Ζαγοράκη – Γεραπετρίτη

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ με τον κύριο Γεραπετρίτη από πλευράς της κυβέρνησης, προκειμένου ο τελευταίος να ενημερωθεί για τις προθέσεις και τους λόγους παραίτησης.

Ο Ζαγοράκης παρουσιάζεται… σκασμένος γιατί έχει καταλήξει στο ότι με τις συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, αλλά και εντός της ΕΠΟ, δεν μπορεί να διοικήσει και δεν μπορεί να φέρει τις αλλαγές που θέλει.

Σύντομα και μετά τη συγκεκριμένη συνάντηση θα υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση του Ζαγοράκη που θα εξηγεί τους λόγους της παραίτησης του.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.