Νέες καταγγελίες για αντιεμβολιαστές υγειονομικούς

Νέες καταγγελίες από την αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Άννα Μαστοράκου σχετικά με «μαϊμού» πιστοποιητικά εμβολιασμών. Η ίδια υποστηρίζει ότι αντιεμβολιαστές υγειονομικοί έχουν μάλλον παρεισφρήσει στην εμβολιαστική διαδικασία.

Σύμφωνα με το OPEN, η κα Μαστοράκου είπε ότι εκτός από το φαινόμενο που παρατηρείται με την πίεση που ασκείται από πολίτες σε γιατρούς προκειμένου να αποκτήσουν με παράνομο τρόπο πιστοποιητικό εμβολιασμού, υπάρχουν και κάποιοι υγειονομικοί, είτε γιατροί ή νοσηλευτές, που έχουν παρεισφρήσει στην εμβολιαστική γραμμή με σκοπό να δίνουν πιστοποιητικά σε άτομα που θέλουν να τα προμηθευτούν χωρίς να κάνουν το εμβόλιο.

Σύμφωνα με την ίδια, αυτό γίνεται για δύο λόγους: είτε για να αποκομίσουν οικονομικά οφέλη ή για λόγους ιδεολογίας. Η κα Μαστοράκου προσθέτει, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ότι πρέπει να γίνει ενδελεχής έλεγχος για να αποκαλυφθούν αυτοί οι υγειονομικοί και όπως υποστηρίζει, δεν πρέπει κανένας γιατρός να βρίσκεται μόνος του στην εμβολιαστική γραμμή, αλλά να υπάρχει πάντα και ένα δεύτερο άτομο προκειμένου να αποτρέπονται τέτοιου είδους φαινόμενα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.