Πιο …βλάκας πεθαίνεις; Ο εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ θέλει να έχει ο κατοχικός ηγέτης κυπριακό διαβατήριο!!!

Ο εκπρόσωπος τύπου του δεξιού Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) Δημήτρης Δημητρίου παρουσίασε μία θέση διαφορετική από αυτή της κυβέρνησης του Νίκου Αναστασιάδη, για την πολύ ορθή απόφαση ανάκλησης των διαβατηρίων από στελέχη του κατοχικού καθεστώτος, με πρώτο τον κατοχικό ηγέτη ΅Ερσίν Τατάρ.

Μιλώντας στο κρατικό κανάλι το μεσημέρι για το μείζον αυτό ζήτημα και προτού ανακοινωθεί η ανάκληση διαβατηρίων με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου, σημείωσε πως θα πρέπει να είμαστε ορθολογιστές και να κρίνουμε κατά πόσο οι οποιεσδήποτε αποφάσεις έχουν θετικό ή όχι θετικό αντίκτυπο.

Όπως είπε ο εν λόγω κύριος το θέμα είναι πρωτίστως πολιτικό και από τη στιγμή που ο στόχος μας είναι η επίλυση του κυπριακού, θα πρέπει να μειώνουμε την ανασφάλεια των Τουρκοκυπρίων.

«Μία τέτοια ενέργεια θα έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα» σημείωσε ο κ. Δημητρίου προσθέτοντας πως θα δώσει ακόμη ένα όπλο στην άλλη πλευρά οτι εμείς δεν επιθυμούμε πρόοδο.

Πρόκειται για βλακώδη, τουλάχιστον, δήλωση που ξεπερνά τα όρια του απαράδεκτου. Και μάλιστα προέρχεται απο τον εκπροσώπο του κόμματος που κυβερνά το νησί, τον δεξιό ΔΗΣΥ, που υποστηρίζει και την …”πολιτική ισότητα” των Τουρκοκυπρίων. Με λίγα λόγια, όλα 50-50…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.