Επικίνδυνοι οι Ναργιλέδες: Εστία υπερμετάδοσης κορονοϊού προειδοποιεί ο Νίκος Τζανάκης – Κολλάνε 30 άτομα από 1 ναργιλέ! (Βίντεο)

netakias

Κορονοϊός Ναργιλές: Γιατί οι αρχές κάνουν τα στραβά μάτια αν και έχει απαγορευτεί από τον Οκτώβριο; – Υγειονομικός Κίνδυνος – Θανατηφόρα Εστία μετάδοσης – Να απαγορευτεί λέει ο Νίκος Τζανάκης

►► Νίκος Τζανάκης Καθηγητής Πνευμονολογίας -Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης ◄◄

«Δεν ξέρουμε αυτός, ο προηγούμενος που εισέπνευσε ή έκπνευσε μέσα στους σωλήνες αυτούς, αν ήταν μολυσμένος από κορονοΪό. Μήπως αυτα είναι εκκολαπτήρια κορονοϊού Μπορεί κάποιος (φορέας) να έχει χρησιμοποιήσει την συσκευή (ναργιλέ) το πρωϊ και από εκεί και ύστερα να χρησιμοποιήσουν 20 – 30 άνθρωποι, οι οποίοι να μολυνθούν απευθείας».

Screenshot 75

Σχετικά με την πορεία της πανδημίας εκτίμησε ότι «θα πάμε 3.500 κρούσματα σα μέσο κινητό μέσο όρο. «Αυξάνονται οι διασωληνώσεις, θα έχουμε έως 220 με 300 διασωληνώσεις στα μέσα Αυγούστου και μετά. Θα αυξηθούν, αλλά θα είναι σε επίπεδα διαχειρίσιμα» διαβεβαίωσε.

«Υπάρχουν κάποιες λειτουργίες, όπως οι ναργιλέδες, όπου ο καθένας εισπνέει και εκπνέει μέσα σε αυτή τη συσκευή, και το μόνο που αλλάζει είναι το επιστόμιο. Θα πρέπει να καταργηθούν αυτά. Είναι εκκολαπτήριο ιού αυτές οι συσκευές. Προτείνω και προτρέπω τον κόσμο να μην ζητάει ναργιλέδες, να μην κάνει ναργιλέδες σε χώρους καφέ και ψυχαγωγίας. Δεν αποστειρώνονται, έχουμε να κάνουμε με ένα στέλεχος που πρέπει να προσέξουμε πολλά. Έως 30 άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν στη συσκευή και να μολυνθούν», συμπλήρωσε. Σχετικά με την πορεία της πανδημίας εκτίμησε ότι «θα πάμε 3.500 κρούσματα σα μέσο κινητό μέσο όρο. «Αυξάνονται οι διασωληνώσεις, θα έχουμε έως 220 με 300 διασωληνώσεις στα μέσα Αυγούστου και μετά. Θα αυξηθούν, αλλά θα είναι σε επίπεδα διαχειρίσιμα» διαβεβαίωσε.

ΠΗΓΕΣ: ΑΝΤ1 / ΣΚΑΪ

ΝΑΡΓΙΛΕ,ΝΑΡΓΙΛΕΔΕΣ,ΝΑΡΓΙΛΕΣ,ναργιλεδεσ ενοικιαση,Delivery ναργιλέ,ς
Ενοικιαση ναργιλε αθηνα,
Ενοικιαση ναργιλε θεσσαλονικη,
Αγορα ναργιλε,
ναργιλες ντελιβερι,
Γευση ναργιλε,
Delivery ναργιλε,
Μεσαιοι ναργιλεδεσ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.