Κατερίνα Ιωαννίδου: Το πρόσωπο πίσω από τη viral φωτογραφία στις Αφίδνες – Συγκλονίζει στις δηλώσεις της

Οι αληθινοί ήρωες δεν φορούν κάπα. Είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας και όταν οι καταστάσεις το απαιτούν, φωνάζουν «παρών» σώζοντας πρώτα τους συνανθρώπους τους και βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό τους. Σ’ αυτή την κατηγορία ανήκει η εθελόντρια Κατερίνα Ιωαννίδου που βρέθηκε στο πύρινο μέτωπο στις Αφίδνες την Παρασκευή και έγινε viral μέσα από φωτογραφίες της στο “πεδίο της μάχης”.

Το βλέμμα της και η γενναιότητα της απέναντι στις φλόγες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου από τα συγκλονιστικά στιγμιότυπα της φωτορεπόρτερ, Τατιάνας Μπόλαρη με την ίδια που είχε βρεθεί και στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι το 2018, να συγκλονίζει στις δηλώσεις της στο Star. Σε ερώτηση αν φοβάται, απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, τι θα φοβηθώ; Θα φοβηθώ να σβήσω αυτό που θα μου στερήσει το οξυγόνο;».

«Ξαπλώναμε στους δρόμους να κοιμηθούμε. Ρίχναμε παγωμένο νερό κάτω για να κοιμηθούμε, ήταν λάβα. Είναι προτεραιότητα να σώσεις ζωές και τον φυσικό πλούτο και μετά οι περιουσίες. Με όλη αυτή την καταστροφή τι θα γίνει στην πρώτη νεροποντή και του χρόνου το καλοκαίρι», είπε ακόμη η Κατερίνα Ιωαννίδου.

anavisos-fire-4

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.