Προφητική Απόφαση για ανεμογεννήτριες σε Μαντούδι ,Αγία Άννα ,Λίμνη Ευβοίας, 40 ημέρες πριν από την φωτιά (Βίντεο)

Συμπτωματικά, ακριβώς 40 ημέρες πριν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Εύβοια, η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) εξέδωσε την υπ΄ αριθμόν 504/2021 απόφαση, με την οποία χορηγούσε άδεια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (ανεμογεννήτριες) στο Μαντούδι της Εύβοιας.

Untitleed

Ειδικά το Μαντούδι και η Αγία Άννα, μέχρι και πριν από κάποιες ώρες, σήμερα (5/8), βρίσκονταν στο μάτι του πύρινου κυκλώνα, με τις αρμόδιες υπηρεσίες να δίνουν εντολή εκκένωσης. Στις 15 Ιουλίου 2021, (δηλαδή πριν από 21 ημέρες), ο Γιώργος Τσαπουρνιώτης, δήμαρχος Μαντουδίου – Αγίας Άννας, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Eviathema.gr, αναφερόταν στην απόφαση της ΡΑΕ. Στις 21 Ιουλίου 2021 (δηλαδή 13 ημέρες πριν ξεσπάσουν οι πρώτες πυρκαγιές στο Μαντούδι) το Συμβούλιο της κοινότητας Πηλίου συνεδρίασε, κρίνοντας ως «απαράδεκτη και επικίνδυνη» την απόφαση της ΡΑΕ για εγκατάσταση αιολικού πάρκου.

Για την ιστορία, η άδεια της ΡΑΕ προς τον όμιλο που ελήφθη στις 24 Ιουνίου 2021, προβλέπει; την εγκατάσταση 16 ανεμογεννητριών, με διάμετρο πτερωτής 90 μέτρα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.