Έφτιαξαν hashtag στο Twitter για να στοχοποιήσουν τον άνθρωπο που κάηκε το σπίτι του και έβρισε τον Μητσοτάκη στον αέρα της ΕΡΤ

Σε πανικό φαίνεται ότι είναι ο βόθρος του διαδικτύου που δεν αντέχει να ακούει πολίτες να βρίζουν και μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση τον Πρωθυπουργό.

Πρωτοπόροι η περιβόητη “Ομάδα Αλήθειας” και ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης, το πιο βασικό που βρήκαν να ασχοληθούν, ειδικά ο υπουργός, την ώρα που δάση, ζώα και περιουσίες καταστρέφονται από τα ανεξέλεγκτα πύρινα μέτωπα που καίνε τα τελευταία 24ωρα σε όλη τη χώρα ήταν να “αποκαλύψουν”, κλέβοντας το ρόλο του Κ.Κυρανάκη, ότι ο πολίτης που χθες έβρισε σε ζωντανή σύνδεση τον Πρωθυπουργό, οργισμένος αφού κάηκε η περιουσία του στις Ροβιές, έχει σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν αρκούσε όμως αυτή η χυδαιότητα.

Λίγες ώρες αργότερα, απογειώθηκε με τα τρολ του Twitter να φτιάχνουν και να προωθούν το hashtag #Τσιτσιγκο_γαμιεσαι, αποδεικνύοντας ότι η ξεφτίλα, όπως και η ανθρώπινη βλακεία, είναι απλά ατελείωτη. Σφοδρή ήταν η αντίδραση στην αθλιότητα άλλων χρηστών του twitter:

https://twitter.com/Yiannsfendilak1/status/1423336752975056896?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1423336752975056896%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fthefaq.gr%2Faytoi-einai-eftiaxan-hashtag-sto-twitter-gia-na-stochopoiisoyn-ton-anthropo-poy-kaike-to-spiti-toy-kai-evrise-ton-mitsotaki-ston-aera-tis-ert%2F

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.