Συγκλονιστικές εικόνες στη Βαρυμπόμπη: Έσωσαν σκύλο από τις φλόγες

Δραματικές είναι οι στιγμές στη Βαρυμπόμπη, όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά από το μεσημέρι της Τρίτης. Οι πύρινες φλόγες έχουν προκαλέσει μεγάλες καταστροφές, καθώς έχουν καεί σπίτια και ανθρώπινες περιουσίες, όπως και μεγάλη έκταση δάσους. Στη μάχη της κατάσβεσης συμμετέχουν και εθελοντές του Ελληνικού Σταυρού, οι οποίοι παρέχουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο Πυροσβεστικό Σώμα και τους πολίτες, που βιώνουν από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής τους.

Όσοι συμμετέχουν στο έργο της κατάσβεσης, δεν ξεχνούν και τα τετράποδα, η ζωή των οποίων επίσης κινδυνεύει άμεσα από τις φλόγες και αναζητούν βοήθεια μέσα στην πύρινη κόλαση της φωτιάς. Οι εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός είναι συγκλονιστικές. ΄Εθελοντές, πυροσβέστες και αστυνομικοί κατάφεραν να διασώσουν και να προσφέρουν βοήθεια σε έναν σκύλο, ο οποίος βρέθηκε τρομαγμένος και αβοήθητος ανάμεσα στις φλόγες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.