Νύχτα τρόμου στα Β.Προάστια -Έφτασε στη Ν.Ερυθραία(!) η φωτιά – Εντολή εκκένωσής του Μορτερό

Σοκ επικρατεί στα Βόρεια Προάστια, καθώς το 112 έστειλε μήνυμα στους κατοίκους των περιοχών Αχαρνές, Κάτω Κηφισιά, Μεταμόρφωση και Λυκόβρυση, σε δήμους δηλαδή στον πυρήνα της Αθήνας! 

Σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση του 112 οι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών πρέπει να παραμείνουν στα σπίτια τους, να μην ανοίγουν τα παράθυρα και τις πόρτες και θα πρέπει να κλείσουν τις καμινάδες των σπιτιών τους

Παράλληλα σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού η φωτιά αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στο νεκροταφείο της Νέας Ερυθραίας, ενώ έχει εκκενωθεί το Μορτερό ένας οικισμός ο οποίος βρίσκεται σχεδόν μέσα στην Κηφισιά! 

Φυσικά για Αδάμες και Βαρυμπόμπη δεν το ζητάμε, έχουν παραδοθεί και οι δύο στις φλόγες, εδώ και ώρες με τους κατοίκους να καταγγέλλουν πως δεν είδαν πυροσβεστικό ούτε για δείγμα. Παράλληλα η φωτιά καίει Ολυμπιακό Χωριό και Τατόι. 

Είναι πραγματικά ευτύχημα που σήμερα υπήρχε άπνοια καθώς αν φύσαγε ελαφρύ αεράκι η φωτιά θα είχε φτάσει στο… Μαρούσι.

Την ίδια ώρα καίγονται περιοχές σε όλη την Ελλάδα, όπως στην Εύβοια και στην Κω.

Η κυβέρνηση κατηγορεί την «κλιματική αλλαγή» και τα «ακραία καιρικά φαινόμενα», παρόλο που δεν φυσούσε σχεδόν καθόλου.

Παράλληλα χωρίς ρεύμα εδώ και αρκετές ώρες είναι πολλές περιοχές των βορείων προαστίων, με κατοίκους της Κηφισιάς να καταγγέλλουν πως βρίσκονται χωρίς ρεύμα εδώ και 3 ώρες.

Pronews

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.