Στην μάχη της Βαρυμπόμπης τα νέα αυτοκίνητα της πυροσβεστικής

Ακόμα δεν έβγαλαν το… κερί από τα ολοκαίνουργια pick up της Πυροσβεστικής και αυτά κλήθηκαν άμεσα σε πολύ δύσκολες πυρκαγιές, όπως αυτή του Διονύσου και της Βαρυμπόμπης, στην οποία θα δίνουν μάχη όλο το βράδυ…

Πρόκειται για τα pick up μοντέλα Nissan Navara -που είναι δωρεά της εταιρείας Παπαστράτος. Η συγκεκριμένη εταιρεία, μέσω της Nικ. Ι. Θεοχαράκη, αποκλειστικό εισαγωγέα των μοντέλων της ιαπωνικής φίρμας, δώρισε 20 Navara (έκδοση King Kab) τα οποία, μετά τις απαραίτητες τροποποιήσεις και προσθήκες επιχειρούν στις κατασβέσεις πυρκαγιάς. Μεταξύ αυτών των προσθηκών περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση εργάτη στο εμπρός μέρος.

Θυμίζουμε πως το Nissan Navara εφοδιάζεται με κινητήρα πετρελαίου 2,3 λίτρων 163 ίππων και 425 Νm ροπής. Παράλληλα, η ύπαρξη τετρακίνησης εξασφαλίζει πως οι πυροσβέστες μπορούν να μεταβούν με ευκολία ακόμη και στα πιο δύσβατα σημεία (μέσω διακόπτη στο εσωτερικό της καμπίνας ο οδηγός μπορεί να μεταβεί από τη στάνταρ κίνηση στους πίσω τροχούς στο 4WD Mode ή τις κοντές σχέσεις).

Τέλος, να τονίσουμε πως το ωφέλιμο φορτίο του αυτοκινήτου ξεπερνά τα 1.000 κιλά και έχει την ικανότητα ρυμούλκησης 3,5 τόνων

 

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.