Εμβόλια: Και νοσείς και μεταδίδεις και πεθαίνεις – ΕΟΔΥ: 182 πλήρως εμβολιασμένοι νεκροί – Πότε έλεγαν ψέματα;

Σε ανακοίνωση-σοκ προχώρησε ο ΕΟΔΥ, σύμφωνα με την οποία 182 πολίτες οι οποίοι ήταν πλήρως εμβολιασμένοι έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό, κάτι που δείχνει πως τα εμβόλια… μάλλον δεν προστατεύουν πλήρως ούτε από τη βαριά νόσηση. 

Το αξιοπερίεργο είναι πως μέχρι σήμερα η κυβέρνηση και οι «ειδικοί» της κυβέρνησης υποστήριζαν πως δεν έχει πεθάνει κανείς πλήρως εμβολιασμένος από Covid-19, μάλιστα προ λίγων ημερών είχαν ισχυριστεί πως νοσηλεύεται σε ΜΕΘ (του νοσοκομείου Παπανικολάου) ο πρώτος πλήρως εμβολιασμένος.

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ όμως αναφέρεται σε 56 διασωληνωμένους. Άρα… ποιοι είναι οι υπόλοιποι; 

Η ανακοίνωση δημιουργεί πολλά ερωτήματα, καθώς οι 182 νεκροί πλήρως εμβολιασμένοι δεν είναι ένας μηδαμινός αριθμός και δείχνει πως τα εμβόλια δεν προστατεύουν 100% ούτε από το θάνατο και τη βαριά νόσηση. 

Όλο αυτό την ώρα που πλέον έχει ανακοινωθεί και επισήμως πως τα εμβόλια δεν προστατεύουν από τη νόσηση, αλλά και από τη μετάδοση. Άρα ποιος ο λόγος για πιστοποιητικά εμβολιασμού και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς; 

Μην ξεχνάμε πως εκτός απ’ αυτό τα εμβόλια -όπως όλα τα φάρμακα- έχουν παρενέργειες, οπότε θα πρέπει να εκτιμηθεί εκ νέου αυτό που έλεγαν οι «ειδικοί» πως τα «οφέλη υπερτερούν των κινδύνων».

Ένα ακόμη ερώτημα που δημιουργείται είναι… το που πέθαναν όλοι αυτοί; Βλέπουμε στους θανάτους τόσο σε εμβολιασμένους, όσο και σε μη πως οι διασωληνώσεις είναι αρκετά λιγότερες από τους θανάτους, άρα πάρα πολλοί πέθαναν εκτός ΜΕΘ.

Θα πρέπει να αναφέρουμε επίσης και τα «ανώτερα μαθηματικά» του ΕΟΔΥ, καθώς συγκρίνει ανόμοια πράγματα, καθώς όλος ο πληθυσμός ήταν ανεμβολίαστος πριν από λίγους μήνες, ενώ οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν ουσιαστικά στις αρχές του έτους και μέχρι τον Απρίλιο ελάχιστοι είχαν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους (πλην πολιτικούς, υγειονομικούς και υπερήλικες). Άρα δεν μπορούμε να συγκρίνουμε – όπως κάνει ο ΕΟΔΥ – το σύνολο των εμβολιασμένων με το σύνολο των ανεμβολίαστων από την αρχή της χρονιάς.

 

 

 

Έλεγαν πως δεν κρατούν δεδομένα για το εάν κάποιος είναι εμβολιασμένος ή όχι

Ένα ακόμα ερώτημα που δημιουργείται από την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ είναι πως το υπουργείο υποστήριζε προσφάτως, με επίσημο έγγραφο του το οποίο έχουμε στο pronews.gr, πως δεν κρατούνται δεδομένα για το εάν κάποιος που πέθανε είναι εμβολιασμένος ή όχι.

Κάτι που προφανώς δεν είχε καμία λογική, καθώς πλέον γνωρίζουν μέχρι και οι σερβιτόροι εάν κάποιος έχει εμβολιστεί ή όχι, παρόλα αυτά πρόκειται για επίσημη απάντηση του υπουργείου και ευλόγως μας κάνει να αναρωτηθούμε για το «πότε έλεγαν ψέματα».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.