Πύρινη κόλαση στην Αχαΐα – Καίγονται σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Δραματικές είναι οι ώρες στην περιοχή της Ελεκίστρας και του Σουλίου όπου μαίνεται η φωτιά που τώρα έχει περάσει από την Περιμετρική με τη ΜΟΜΑ να έχει περικυκλωθεί από την πύρινη λαίλαπα. Στο μεταξύ, όπως μεταδίδει το gnomip.gr, ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε στην περιοχή της ΜΟΜΑ και στο σημείο σπεύδει κινητή μονάδα ΕΚΑΒ. Η Αστυνομία καλεί τον κόσμο να απομακρυνθεί από την περιοχή του Νέου Σουλίου και να κατευθυνθεί προς την Περιβόλα. Παράλληλα, εκκενώνεται ο καταυλισμός Ρομά στην Εγλυκάδα ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις απομακρύνουν τον κόσμο και από την Αγία Ειρήνη Ριγανοκάμπου. Επίσης, σύμφωνα με το gnomip.gr, ένα σπίτι καίγεται στην Καρυά, καθώς η εστία φωτιάς εκδηλώθηκε μεταξύ Καρυάς και Ελεκίστρας.

 

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν τη μάχη με τις φλόγες. Η φωτιά στην Ελεκίστρα εκδηλώθηκε εντός του οικισμού κοντά στην εκκλησία, ενώ νωρίτερα η Πυροσβεστική έδωσε εντολή για προληπτική εκκένωση της γειτονικής κοινότητας Σουλίου, ενώ το gnomip.gr μετέδωσε ότι οι καμπάνες χτυπούν και σπίτια έχουν ήδη παραδοθεί στις φλόγες.

Στην περιοχή βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις που βοηθούν στην εκκένωση της κοινότητας. Σύμφωνα με το pelop.gr, στο σημείο επιχειρούν δυο καναντέρ, ενώ ενισχύονται συνεχώς οι επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, με τους κατοίκους να βιώνουν δραματικές στιγμές.

Όπως μετέδωσε το tempo24.news, αστυνομικές δυνάμεις έκλεισαν την περιμετρική οδό της Πάτρας και γύρισαν πίσω τους οδηγούς, ενώ οι φλόγες έχουν πλησιάσει στον δρόμο. Ειδικότερα τα οχήματα από Πύργο διοχετεύονται στον κόμβο Γλαύκου και τα οχήματα προς Πάτρα στον κόμβο Εγλυκάδας. Στη διακοπή και παράκαμψη της κυκλοφορίας συνδράμει και το προσωπικό της Ολυμπίας οδού

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.