Τι είπε ο Τόλης Βοσκόπουλος για τον κορωνοϊό στην τελευταία του εμφάνιση στο Baraonda (βίντεο)

O Τόλης Βοσκόπουλος στην τελευταία του εμφάνιση στον Baraonda μίλησε δημόσια για τον κορωνοϊό στις 4 Μαρτίου του 2020, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρώτου lockdown.

Τότε ο μεγάλος τραγουδιστής έχοντας πραγματοποιήσει την τρίτη και τελευταία του εμφάνισή στο συγκεκριμένο μαγαζί, όπως αποκαλύπτει η παρουσιάστρια του pronews tv Ζίνα Γκουριώτη (ο Τόλης Βοσκόπουλος ζούσε σε διπλανό σπίτι με την Ζίνα Γκουριώτη και την γνώριζε από μικρό παιδάκι) η οποία ήταν παρούσα, μίλησε για τον κορωνοϊό δημοσίως για πρώτη και τελευταία φορά, θέλοντας να σχολιάσει το πρωτοφανές:

Ότι το μαγαζί είχε μερικά άδεια τραπέζια όταν στις δύο πρώτες του εμφανίσεις δεν έπεφτε ούτε «καρφίτσα».

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Ζίνα Γκουριώτη η οποία κατέγραψε για τελευταία φορά τον Τόλη Βοσκόπουλο να τραγουδάει στην πίστα είπε τα εξής:

«Μας έχουν φέρει αυτό το καινούργιο τώρα, τον κορωνοϊό. Με το οποίο τρομάζουν τον κόσμο. Τι είναι αυτό; Κανείς δεν μας λέει. Από που ήρθε; Δημιουργούν ζητήματα για να μην περνάει ο κόσμος καλά».

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.