ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ!!!Ο Σώρρας υπόσχεται ασυλία σε μεθυσμένους οδηγούς

«Και μη χειρότερα» είναι η έκφραση που θα μπορούσε να ταιριάξει απόλυτα στα όσα διατείνεται για ακόμα μία φορά ο Αρτέμης Σώρρας.
Εν μέσω ενός τεράστιου σοκ στην ελληνική κοινωνία με αφορμή το μοιραίο τροχαίο που είχε ως συνέπεια τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων και μίας κουβέντας σχετικά με την οδική συμπεριφορά στην Ελλάδα, ο ηγέτης της «Ελλήνων Συνέλευσης» βρήκε έναν ακόμα τρόπο να σε κάνει να αισθανθείς ντροπή σαν άνθρωπος, με τα όσα χυδαία ξεστομίζει.
«Εσείς όσο πατάτε σε δύο βάρκες θα σας λιώσουνε, θα σου βουλιάξουν τη μία. Όταν έρχεσαι από εδώ, ούτε τράπεζα σου μιλάει, ούτε αστυνομία… Σε όποιες εκδηλώσεις έχουμε πάει, μεθυσμένοι φεύγουν οι μισοί, και η αστυνομία πιο κάτω κάνει αλκοτέστ. Λέει “Ελλήνων Συνέλευση…”. “Άντε φύγετε…» είπε χαρακτηριστικά σε ομιλία του, την ώρα που από κάτω οπαδοί του γελάνε με αυτά που λέει.
«Σταματάτε να πληρώνετε οτιδήποτε. Δεν ξαναπληρώνετε τίποτα. Ούτε τράπεζα ούτε ασφαλιστικές εισφορές, ούτε ΦΠΑ», συνέχισε αυτό του το κρεσέντο, προκαλώντας μόνο αποστροφή.
https://www.youtube.com/watch?v=llqE6EYwc1grn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.