Συνεχίζεται η κόντρα Άδωνι-Παπαδημούλη για τον… Ιησού

Κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο Twitter μεταξύ του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, και του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή τη… γέννηση του Ιησού.

Αφορμή αποτέλεσε ένα tweet του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου ο οποίος έγραψε: “Αφιερωμένο στους πάσης φύσεως ρατσιστές και επίκαιρο: Ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε σε φάτνη, από γονείς πρόσφυγες, που έφυγαν για να κρυφτούν από τους Ρωμαίους κατακτητές και περιστοιχισμένος, από Άραβες και Εβραίους. Χρόνια πολλά, με υγεία, δύναμη και ανθρωπιά, σε όλες και όλους!”

“Μετά τη γέννηση του Ιησού στην φάτνη της Βηθλεέμ, οι Εβραίοι γονείς του τον πήραν κ πήγαν, ως πρόσφυγες στην Αίγυπτο για 12 χρόνια, για να γλυτώσει το λεπίδι του, διορισμένου από τους Ρωμαίους κατακτητές, Ηρώδη. Αυτά, για όσους ρατσιστές βρίζουν κ αμφισβητούν τα περί προσφυγιάς” συνέχισε με δεύτερο tweet ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο σχόλιό του απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης. “Η Αίγυπτος και η Ιουδαία ανήκαν αμφότερες στην Ρωμαϊκή Αυτοκτατορία. Αν ήθελαν οι Ρωμαίοι να τους σκοτώσουν μπορούσαν και εκεί. Σταμάτα σε παρακαλώ να γράφεις ανοησίες. Είσαι ικανός σε λίγο να μας πεις ότι είσαι πρόσφυγας στις Βρυξέλλες” σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Η κόντρα συνεχίστηκε με tweets και από τις δύο πλευρές.

Στον καβγά παρενέβησαν και δημοσιογράφοι

Πριν από λίγο ο κ. Παπαδημούλης επανήλθε γράφοντας : “Περιμένω τώρα, από τον Άδωνι Γεωργιάδη , τη Χρυσή Αυγή, τον «Στόχο», το «Μακελειό» κ λοιπούς ακραίους κ ρατσιστές, που έσπευσαν να με καταγγείλουν, να τολμήσουν να σχολιάσουν ανάλογα κ τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, καθώς και του Οικουμενικού Πατριάρχη. Χρόνια Πολλά”

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.