Τούρκος καθηγητής: Είμαστε εξισλαμισμένοι Ελληνορωμαίοι – Δεν είμαστε Τούρκοι

O καθηγητής Σενγκιόρ λέει πως στην Ανατολία τα γονίδια της Μέσης Ασίας είναι (μόλις) 7% και προσθέτει: «Εμείς είμαστε μουσουλμάνοι Ρωμαίοι», δηλαδή απόγονοι ελληνόφωνων μεσαιωνικών πληθυσμών που εξισλαμίστηκαν.

Ο καθηγητής Σενγκιόρ λέει ακριβώς τα εξής:

»Στην Ανατολία έγινε μία σχετική έρευνα DNA και βγήκε πως εμείς σε πολύ μεγάλο βαθμό είμαστε Ινδοευρωπαίοι.

»Μην ξεχνάτε πως εμείς είμαστε κληρονόμοι του Βυζαντίου.

»Και για αυτό υπήρξαν πολλοί γάμοι επί Οθωμανών. Δηλαδή αναμιχθήκαμε πολύ.

»Για αυτό το λόγο εμείς είμαστε μουσουλμάνοι Ρωμαίοι».

Λέει την αλήθεια. Οι μερικές χιλιάδες τουρκομογγόλοι εισβολείς επιβλήθηκαν εξισλαμίζοντας τους πολυπληθέστερους ντόπιους.

Η Άννα Κομνηνή, κόρη του αυτοκράτορα Αλέξιου Κομνηνού, γράφει στην «Αλεξιάδα» της (11ος-12ος αιώνες) ότι οι «Τούρκοι» των μικρασιατικών παραλίων ήταν όλοι Ελληνόφωνοι.

Οι ελληνόφωνοι υπήκοοι της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (Βυζαντίου) εξισλαμίζονταν μαζικά είτε από φόβο, είτε από συμφέρον, είτε για να απαλλαγούν από τη βαρύτατη φορολογία της Νέας Ρώμης (Κωνσταντινούπολης) και της Εκκλησίας της.

Τούρκοι φυλετικά στη γειτονική μας Τουρκία δεν υπάρχουν. Οι αυθεντικοί Τούρκοι είναι σαν τους Ουιγούρους της Κίνας, τους Τουρκμένους ή τους Ουζμπέκους, δηλαδή με μογγολικά χαρακτηριστικά.

Οι πληθυσμοί της Μικράς Ασίας δεν έχουν μογγολικά χαρακτηριστικά και αυτό αποδεικνύει ότι είναι εξισλαμισμένοι και εκτουρκισμένοι Έλληνες, Αρμένιοι κ.α. Βεβαίως τώρα με το DNA επιβεβαιώνονται όλα.

Τις αποκαλύψεις αυτές αναμεταδίδει ο καθηγητής στον Καναδά Μεχμέτ Εφέ Τζαμάν, ο οποίος είναι ελληνικής καταγωγής από την Κρήτη, όπως έχει ο ίδιος παραδεχτεί.

Ο ίδιος μάλιστα γράφει με αφορμή τις δηλώσεις Σενγκιόρ:

«Γιατί το τουρκικό κράτος θέλει να κρύψει ότι ο λαός της Ανατολίας είχε σε μεγάλο βαθμό ελληνορωμαϊκές ρίζες;

»Ποιος ήταν ο λόγος για αυτό το μυστικό; Γιατί φοβάται;

»Γιατί κρύβουν προσεκτικά την ελληνική καταγωγή των τουρκόφωνων μαζών που εξισλαμίστηκαν και λόγω γλωσσικής αφομοίωσης;».

Υπενθυμίζουμε πως όποιος εξισλαμιζόταν σήμαινε και αλλαγή εθνικής ταυτότητας, για αυτό και στην Ελλάδα και στα υπόλοιπα Βαλκάνια ο εξισλαμισμός λεγόταν «τούρκεμα» και «τούρκος» ήταν συνώνυμο του «μουσουλμάνου».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.