Γλυκά Νερά: Στις φυλακές Κορυδαλλού ο συζυγοκτόνος – ΒΙΝΤΕΟ

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν. Ο 33χρονος συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, δεν θα τεθεί τελικά σε καραντίνα 14 ημερών, καθώς έχει κάνει τεστ κορονοϊού, το οποίο βγήκε αρνητικό.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν θα περάσει το βράδυ σε επιλεγμένο κελί στην 6η πτέρυγα των φυλακών, εκεί όπου θα βρίσκεται μαζί με ακόμη τρεις κρατούμενους. Συγκεκριμένα, ο ένας είναι υπόδικος για λαθρεμπόριο, ο δεύτερος είναι πρώην σωφρονιστικός υπάλληλος, κατηγορούμενος για ναρκωτικά και ο τρίτος επίσης κατηγορούμενος για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν θα ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα των φυλακών και θα προαυλίζεται κανονικά με όλους τους υπόλοιπους κρατούμενους της συγκεκριμένης πτέρυγας. O λόγος που επέλεξαν την 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού είναι για να μην υπάρξει κάποιος κίνδυνος σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα του 33χρονου συζυγοκτόνου.

Το μόνο που μένει να ξεκαθαρίσει είναι αν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα περάσει σήμερα την πρώτη του συνέντευξη, είτε από τη διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού είτε από τον αρχιφύλακα των φυλακών, όπου θα του γίνουν συγκεκριμένες ερωτήσεις για να φτιάξουν το ψυχολογικό του προφίλ και να δουν αν θα ζητήσει και αυτός κάτι τώρα που μπήκε στις φυλακές.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.