Η Αφροδίτη Λατινοπούλου “ξαναχτυπά” – Δηλώνει υπέρ του συνεδρίου για τη γονιμότητα

Την άποψη της για το συνέδριο γονιμότητας το οποίο ακυρώθηκε μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκαν λόγω του σποτ, εξέφρασε μέσω των social media η Αφροδίτη Λατινοπούλου. “Σε μια χώρα που τα δυο μεγαλύτερα προβλήματά της είναι η υπογεννητικότητα και το λαθρομεταναστευτικό, ακυρώθηκε λόγω της πολιτικής ορθότητας ένα συνέδριο που αφορούσε την υπογεννητικότητα. Επιστήμονες όπως ο κ. Πάντος έγιναν βορά των δικαιωματιστών του πληκτρολογίου. Κατάντια” έγραψε η κ. Λατινοπούλου.

Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις της για τα πρότυπα ομορφιάς είχαν προκαλέσει “σεισμό” φτάνοντας έως τη Βουλή. Η κ. Λατινοπούλου, πολιτευτής με τη ΝΔ, είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στο Facebook με λεζάντα “η αξύριστη γυναικεία μασχάλη ως το νέο «πρότυπο» ομορφιάς που προσπαθούν να μας επιβάλλουν”. “Αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους. Αναρωτιέμαι στους άνδρες προφανώς μπορεί και να μην αρέσουν, αλλά το αφήνω έξω το κομμάτι των ανδρών. Εγώ που είμαι γυναίκα αισθάνομαι άβολα, αισθάνομαι ντροπή και απεχθάνομαι να βλέπω τέτοιου είδους φωτογραφίες ως γυναίκα” ανέφερε αρχικά λέγοντας πως το τελευταίο διάστημα είναι μια τάση να ανεβαίνουν τέτοιες φωτογραφίες από γυναίκες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.