ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΝΤΑ στο δημαρχείο Πυλαίας – Χορτιάτη

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, παιδικά χαμόγελα, ζεστές φωνές και όμορφες ευχές πλημμύρισαν και φέτος το δημαρχείο στο Πανόραμα τις παραμονές των Χριστουγέννων, καθώς σχολεία, χορωδίες και σύλλογοι έψαλλαν τα κάλαντα στον δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη.

Τα κάλαντα ξεκίνησαν από νωρίς στο δημαρχείο Πανοράματος, καθώς παιδιά από τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης έκαναν ποδαρικό ήδη από την περασμένη Πέμπτη. Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια ζέσταναν την ατμόσφαιρα από νωρίς. Μάλιστα τα παιδιά τραγούδησαν κάλαντα από τη  Χίο, ενώ ο δήμαρχος τους ζήτησε να τραγουδήσουν τα κάλαντα της Ικαρίας, με τα παιδιά να εκτελούν με μεγάλη επιτυχία την «παραγγελιά»!

Ακολούθησαν σήμερα, παραμονή των Χριστουγέννων, τα κάλαντα από το 2ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Πανοράματος, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Ελβετίας, την Ένωση Ποντίων Πανοράματος, με τα παραδοσιακά ποντιακά κάλαντα,  τη Φιλαρμονική του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, την 181η Μοίρα Κατευθυνόμενων Βλημάτων «HAWK» και τον Παιδικό σταθμό «Fox in the pine».

«Κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες μαζί με τα Χριστούγεννα έρχεται και η ελπίδα για καλύτερες μέρες. Έχει σημασία να μη χάνουμε την αισιοδοξία και την πίστη μας ότι θα τα καταφέρουμε. Εύχομαι υγεία, χαρά και ευτυχία σε όλους και ο καινούριος χρόνος να είναι γεμάτος ελπίδα και αισιόδοξες στιγμές. Κυρίως να παραμείνουμε αλληλέγγυοι ο ένας δίπλα στον άλλο στις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας», σημείωσε ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο οποίος πρόσφερε στους νεαρούς επισκέπτες του δημαρχείου κεράσματα και από μία χριστουγεννιάτικη εικόνα.
(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.